Kitálaltak a szomszédok, elegük van a drogbotrányba keveredett énekesnőből

Sokan inkább elköltöznének, minthogy az énekesnő hangoskodását hallgassák. Meg vannak győződve róla, hogy a hangzavar rontja az ingatlanuk értékét.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.05.
drogbotrány

Kitálaltak a szomszédok a drogbotrányba keveredett énekesnőről, akit október 27-én szállítottak kórházba rendőri kísérettel. A vérében kábítószert és alkoholt is találtak, sőt, úgy tudni, megpróbált végezni is magával. A szomszédok szerint több probléma is van vele...

Az énekesnő egyelőre nem áll ki a nyilvánosság elé, hogy beszéljen a helyzetéről. (Képünk illusztráció / Pixabay)

„Nem egyszer fordult már elő, hogy bulikat csapott maguknál. Hatalmas hangzavar és általában hangos zene társul ezekhez a „kis” baráti összejövetelekhez” – mondta a Borsnak az egyik szomszéd, majd a többi lakó is megerősítette az elhangzottakat.

Gondolkodtam már azon is, hogy el akarok költözni innen. Többször szóltunk nekik, de egyszerűen képtelenek felfogni, hogy zavarja a lakóközösséget” – mesélte egy földszinti lakó, aki a lépcsőházban gyakran hallotta, milyen állapotok uralkodnak az énekesnő lakásában. „Fáj a fejünk, fáj a fülünk. Nem tudom, miket csinálnak ott bent, de az biztos, hogy bőven rontja a mi lakásunk értékét, hogy ennyire nem nyugodt az ingatlan.

A szomszédok elmondása szerint az énekesnő nem először húzta ki a gyufát. Van, aki csak legyint, gondolván, majd abbahagyják, de sokan – és ez a többség – nem bírják már tovább a folyamatos feszültséget. A történtek után a nő ügyében kábítószer birtoklása gyanújával indítottak eljárást, sérüléseivel összefüggésben nem merült fel bűncselekmény gyanúja - közölte az esettel kapcsolatban a rendőrség.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás