Árpa Attila elárulta, ez az első dolog, ami megragadja őt egy nőben





Hétfő este indul a TV2-n A Nagy Ő. A hölgyek szívének választottja idén Árpa Attila lesz. A filmsztár, rendező elmondta a Borsnak, mire vágyik a társkeresésben, és miért vált előnyére a róla elterjedt rosszfiúimázs.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.14.
a nagy ő

A színész készségesen és nagyon vígan nyilatkozott a Borsnak, hogy miért is döntött úgy, hogy az igaz szerelmet a televízióban keresi meg. De miként ismerkedik Árpa Attila a való életben?

Árpa Attila már a Nagy Ő villájában várja, hogy rátaláljon az igaz szerelem Fotó: Bors

„Egyáltalán nem randizom sokat”

„Hát… egyik módszerem az, hogy elmegyek a Nagy Ő-be, és ott keresem meg életem párját. Szerintem teljesen hétköznapi módszer, nem?” – kezdte nevetve a színész, de utána komolyabbra vette a figurát.

„Azt szokták mondani, hogy a szerelem várat magára. Nem vagyok híve annak, hogy jobbra-balra húzogassuk egymást a Tinderen. Egyáltalán nem randizom sokat. A szerelem általában váratlanul jön, miért éppen ebben a műsorban ne találhatnám meg ebben a mai őrült világban” – nyilatkozta Árpa, aki elmondta, milyen módon kereste korábban a nagy szerelmet.

Árpa Attila nem híve az online társkeresésnek Fotó: Bors

„Miért is kellene abbahagyni az élvezeteket egy éjszaka után?”

Nekem az a fontos, hogy akit kiszemelek, őt első látásra meg akarjam szerezni magamnak. Én úgy ismerkedtem eddig, hogy amikor megláttam egy nőt, és rajta ragadt a szemem, akkor ott kész voltam. Utána kezdődhet a hódítás és az udvarlás. Ez így történt mind a négy komoly kapcsolatomban. Ötben… legyen négy... Beleértve a házasságomat is” – gondolkodott el hirtelen Árpa, akit arról kérdeztünk, hogy volt-e része élete során egyéjszakás kalandokban.

„Alapvetően nem. Általában több éjszakáról volt szó. Miért is kellene abbahagyni az élvezeteket egy éjszaka után?” – tette fel a költői kérdést Árpa, aki aztán a tőle megszokott módon humorosan kezelte a témát:

Tulajdonképpen volt egyszer, hogy egyéjszakásnak szántam egy nővel, amiből kicsit több éjszaka, egy házasság lett” – nevetett, majd elmesélte, hogy valójában egyáltalán nem az a kérdés, hogy ki mitől lesz Nagy Ő.

Az egyéjszakásnak szánt kalandjából házassága lett Árpa Attilának Fotó: Bors

A legfontosabb, mennyire illünk össze

„Nincsenek olyan tulajdonságok, amitől valaki egyből a Nagy Ő lesz. Én nagyon sok nőnek biztosan nem lennék az igazi, ha tudnák, hogy milyen vagyok valójában. Azt sem állítom, hogy bárki feltétlenül kibírna engem hosszú távon. Pont ezért a legfontosabb kérdés, hogy mennyire vagyunk kompatibilisek. Mert ha az megvan, akkor a többi már nem számít” – nyilatkozta Attila, aki azt is elárulta, hogy mivel próbálja megfogni az érte rajongó nőket.

„Két szó: rosszfiú vagyok. Az elmúlt években ez terjedt el rólam, de őszintén szólva teljes egészében előnyömre vált ez az imázs. Az viszont fontos, hogy ezt az imázst nem én építettem fel magamról. Nem azért viselkedtem úgy, ahogy, hogy én rosszfiú legyek. Mindenki azt hiszi rólam, hogy óriási csajozó vagyok, de kijelentem, hogy nem így van” – fűzte hozzá.





Ezeket olvastad már?
Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás