Újabb kulisszatitok: erre neveli Vilmos herceg gyermekeit a nagymamájukkal kapcsolatban

Egy újonnan megjelent könyv felfedi a királyi család titkait, köztük azt, hogy Vilmos mit gondol apja, Károly király feleségéről, Kamilláról.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.08.
királyi család

Vilmos herceg édesapja, Károly király 2005-ben vette feleségül a most 75 éves Kamillát – kilenc évvel a néhai Diana hercegnőtől való válása után. Vilmos állítólag ragaszkodik ahhoz, hogy három gyereke, György herceg (9), Sarolta hercegnő (7) és Lajos herceg (4) ne hívják Kamilla királynét „mostohanagyanyának”.

Vilmos cambridge-i herceg, Katalin cambridge-i hercegné, a brit trónörökös elsőszülött fia, György, Lajos herceg és Sarolta hercegnő Fotó: MTI/AP

„William mindazonáltal világossá tette, hogy Kamilla az apja felesége, de nem mostohanagyanyja gyermekeinek, és hogy György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek két nagyapja van, de csak egy nagymamája” – írta Angela Levin a Camilla: From Outcast to Queen Consort című új könyvében.

Vilmos felesége, Kate Middleton szülei, Michael és Carole a gyerekek nagyszülei, és a 73 éves Károly király a nagyapjuk.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás