Snoop Dogg mellett még őket is gyilkossággal vádolták





Valószínűleg Snoop Dogg neve hallatán hamarabb jut eszünkbe valamelyik rapszáma, mint az a tény, hogy felelős lehetett egy ember haláláért, amivel nincs egyedül a sztárvilágban. Összegyűjtöttünk olyan celebeket, akik figyelmetlenségből, alkohol hatása alatt, vagy éppen féltékenységből vezérelve, szánt szándékkal oltottak ki emberéletet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.19.
bűnös sztárok

Hihetetlennek tűnhet, hogy a sztárok, akiket bálványozunk, olykor példaképnek tekintünk, képesek kioltani egy másik ember életét. Sajnálatos módon azonban nem is egy olyan eset történt, mikor egy híresség kezéhez vér tapadt.

Snoop Dogg testőre lőtt

A rappert és testőrét a 90-es évek elején vádolták meg egy rivális bandatag meggyilkolásával. A testőr valóban lelőtte a férfit, de bebizonyosodott, hogy önvédelemből cselekedett, ezért végül mindkettejüket felmentették a vádak alól. A gyilkossági ügyből Snoop egy minisorozatot is tervezett készíteni, aminek 50 Cent rapper lett volna a producere, azonban valamiért hirtelen visszamondta a lehetőséget.

Fotó: AFP

Rebecca Gayheart áthajtott egy kisfiún

A Beverly Hills 90210 sztárja Los Angeles utcáin közlekedett egy barátjától kölcsönkapott autóval, amikor egy kilencéves kisfiún hajtott át, aki a kórházban belehalt sérüléseibe. A színésznő állítólag a tragédia előtt nem fogyasztott drogot, így három év felfüggesztett büntetéssel és 2800 dolláros, azaz közel egymillió forintos pénzbírsággal megúszta. Gayheart saját bevallása szerint nehezen tudta feldolgozni az esetet, ezért terápiára kellett járnia.

Fotó: AFP

O. J. Simpson feleségét és annak szeretőjét gyilkolta meg

Az egykori amerikaifutballista és színész valószínűleg féltékenységből vezérelve hidegvérrel megölte feleségét és annak szeretőjét. A bíróságon azonban Kim Kardashian ügyvéd papájának köszönhetően nem találták bűnösnek az ügyben. Évekkel később, az önéletrajzi könyvében O. J. bevallotta a gyilkosságot, de az amerikai törvények szerint, ha már valakit egyszer felmentettek, nem lehet még egyszer perbe fogni ugyanazzal a váddal. A színész azóta már ült börtönben emberrablás miatt.

Fotó: AFP

Caitlyn Jenner figyelmetlen volt

A Kardashian lányok biológiai apja, aki később nővé operáltatta magát, halálos autóbalesetet okozott Malibuban. Az olimpiai atléta autójával elkezdett kitolatni a forgalom kellős közepébe. Ezzel a meggondolatlan tettével tömeges szerencsétlenséget okozott, amiben az egyik autó sofőrje azonnal szörnyethalt, és másik hét ember is megsérült, Caitlyn pedig egy karcolás nélkül megúszta a balesetet. A bíróságon azt vallotta, hogy csak egy paparazzo elől menekült, ám ez az indok érthetően kevésnek bizonyult, de a börtönt így is megúszta. A híresség peren kívül megegyezett az áldozat családjával, és kártérítésképpen 8 ezer dollárt, azaz közel 300 millió forintot fizetett nekik.

Fotó: AFP

Amy Locane ittasan vezetett

A Melrose Place színésznője 2010-ben ittasan ült volán mögé. Ezt a döntését azóta már valószínűleg nagyon bánja, mivel kocsijával egy másik autósnak ütközött, amiben egy idős házaspár utazott. A 60 éves nő életét vesztette a balesetben, a nő férje pedig súlyosan megsérült. A színésznő nem úszta meg a börtönt, 3 évre elítélték.

Fotó: AFP

 





Ezeket olvastad már?
„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás