RETRO RÁDIÓ

Molnár György Elefánt végre elmondhatja magáról, köszöni, jobban érzi magát

Hosszas betegsége óta először érzi magát újra sokkal jobban Molnár György Elefánt. Az Omega zenekar gitárosával az elmúlt idők nehézségeiről és a jövőbeli terveiről beszélgettek.Megosztás
Szerző: metropol
2022.10.18. 05:50
kemény küzdelem

„Mit is mondjak? Sokkal jobban érzem magam, nagyon jól vagyok! Miután az elmúlt évem szinte teljes mértékben a küzdelemről szólt, így most elmondhatom: kezdek magamhoz térni, kezd visszatérni belém az élet” – mesélte élettel teli hangon a Bors érdeklődésére Molnár György, akit 2018-ban diagnosztizáltak először rákkal, majd idén tavasszal robbant a hír: kiújult a rák, ezért életmentő műtétet hajtottak végre rajta, eltávolították a daganatot a húgyhólyagjáról. Ezek után a legendás gitáros hihetetlen élni és muzsikálni akarásának köszönhetően a nyár végén még a háromnapos Omega 60. búcsúrendezvényen is részt vett Őriszentpéteren. Azóta nem hallottunk felőle, ám most megtörte a csendet Elefánt.

Leköti a sok munka és a családja /Fotó: Bors

Hónapok vagy évek?

Úgy tűnik, Molnár György igazi túlélőként már másodszorra küzdötte le sikerrel a rákot, és noha még ma is vannak a betegségnek maradványai, könnyebb együtt élni velük.

„Viszonylag gyorsan elfáradok, délutánra elfogy az energiám, ilyenkor gyakran szundit „vetek be” – nevetett a zenész, és folytatta:

„A fiaim ilyentájt jönnek haza az iskolából, így ha felébredek, velük töltöm a nap további részét” – engedett betekintést egy pillanatra hétköznapjaiba az Omega gitárosa, aki kamasz fiait éppen betegsége előtt kezdte zenére tanítani.

„Ez nagyon fájó pont. Hiszen fontos ez nekem, azonban az elmúlt időszakban azon túl, hogy nem tudtam, mire készüljek, két hónapra, vagy két évre… kissé háttérbe kellett, hogy szoruljon a tanításuk. De megígértük egymásnak, folytatjuk. Ők a legnagyobb, ha nem az egyetlen értelme az ember életének. Ha továbbviszik csak egy kicsit is azt, amik mi voltunk, már megérte” – mesélt meghatódottan Elefánt a 13 és 15 éves fiaival való szoros kapcsolatáról.

Molnár György és Trunkos András / Fotó: Bors

Óriási az érdeklődés

„Leköt a sok munka, hiszen az Omega zenei hagyatékát Trunkos Andrással, a zenekar menedzserével együtt visszük tovább. Jómagam a német piacra szervezem az Omega-lemezeket, és őszintén mondom: óriási az érdeklődés” – újságolta lelkesen Molnár György, aki remekül beszéli a német nyelvet. Örömére szolgál, hogy az Omega neve a határon túl is ennyire népszerű, mind a mai napig.

 

„Az Omega megszűnt, nincs. Azonban a zenei örökséget nem hagyjuk elveszni, elkezdtük terjeszteni külföldön a zenekar lemezeit bakeliten és CD-n is, és nagyon fogynak! Igazán hálás lehetek ezért” – mesélte.

Ezeket olvastad már?
Berki Mazsi mellei hirtelen nagyobbak lettek

Berki Mazsi mellei hirtelen nagyobbak lettek

Sztárok, akiknek a durva szex lett a végzetük

Sztárok, akiknek a durva szex lett a végzetük

Felrobbant az internet: először mutatta meg egyéves kislánya arcát a sztárpár – Fotók!

Felrobbant az internet: először mutatta meg egyéves kislánya arcát a sztárpár – Fotók!

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás