![](https://cdn.metropol.hu/2024/07/5BsdSzF7gfm_9e3WCeFETICt2MEx2zCoOXr-jttrXGU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY3NmZmYTc2NDlmYTQ4ZTQ4ZGNmOGM1MWYyYWFlNmMw.png)
Őrjítő fotó: Jennifer Lopez görög istennőként csábít el
A sztár dögös fotót posztolt.
A színésznő odavan a brassóiért, amelynek – elmondása szerint – legjobb változatát édesapja készítette. Liptai Claudia akkor igazán boldog, ha egy étel felidézi számára kedvenc gyerekkori fogása ízét.
Liptai Claudia sosem titkolta, hogy mennyire szereti a jó, minőségi ételeket. Férjével, Pataki Ádámmal pedig azt is kivesézték a legutóbbi ’ÉdesKettes’ – ben, hogy mely ételek gyerekkoruk kedvencei.
„Számomra a nagymamám főztje az, ami felülmúlhatatlan. Fantasztikus tojáslevest készített, amiben egészben volt a tojás, mintha buggyantott tojás lenne, de mégis meg volt főve. A másik kedvencem a ’málnaöntés’ volt: babapiskótát rétegezett málnával és nyakon öntötte madártejjel” – nosztalgiázott Pataki Ádám, akinek felesége gyerekkora óta inkább a sós ízeket kedveli. „Nekem a brassói a nagy kedvenc, amit édesapám készített a legjobban. Apróra vágott krumplival, kérgesre sütött, de szaftos hússal, kovászos uborkával. A mai napig azt az ízt keresem, amilyen az ő főztje volt. Ezért is rendelek étteremben gyakran brassóit. Ha egy kicsit is hasonlít ahhoz, ahogy ő készítette, nagyon boldog tudok lenni” – árulta el Liptai Claudia, akinek édesanyja is remek ételekkel örvendeztette meg a családot.
„Édesanyám nem tudott sokféle ételt készíteni, azokat viszont zseniálisan. A húslevese világbajnok volt, a lecsót a mai napig úgy készítem, ahogy ő. A rántott húsról – pláne a rántott combról, ami specialitása volt – nem is beszélve. Nagyon jó emlékeim fűződnek az ételekhez, ez nagyban meghatározta azt, hogy a mai napig szeretek enni” – vallotta be a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia.
A sztár dögös fotót posztolt.
A sztár ledobta a ruháit.
Nagyon boldog a királynő.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre