KK hatalmas kebleit többszázezren imádják

Nem tudják kicsoda. Nem tudják hol él. Nem tudnak róla semmit, csak a melleit bámulják.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.29.
gigászi kebelcsoda

Adottságait bármikor örömmel megmutatja, pontosabban inkább mutogatja, a nevét azonban inkább nem árulja el. Senki sem tud róla semmit, csak azt: érdemes követni posztjait.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

KK🖤 (@kk_1908) által megosztott bejegyzés

A magát nemes egyszerűséggel csupán KK-nak (volnának ötleteink a magyarításra) nevező modell 2016 szeptemberében került fel az Instagramra, ahol az elmúlt röpke 6 év alatt mindössze 134 bejegyzést tett közzé – hasonlóan szexi tartalmakat posztolva. A szinte már tökéletes testűnek mondható hölgy tehát nem viszi túlzásba a tartalomgyártást, ugyanakkor persze a kevesebb néha több – pláne ha ennyi van belőle. Az persze más lapra tartozik elnézegetve a fotókat, hogy a látványból mi az épített- és mi a természetes örökség. Ezzel a képpel éppen a szülinapját ünnepeltette.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

KK🖤 (@kk_1908) által megosztott bejegyzés

KK azonban nemcsak bájait méri szűkmarkúan: önmagáról is meglehetősen visszafogottan vall biográfiájában – mindössze egyetlen fekete szívvel toldotta meg személyes mondandóját. Lehet találgatni, vajon mit akarhat jelenti az a fekete szívecske. Tippünk: ne álmodozz, úgysem igazi.

 

Persze ennek ellenére is sikerült 300 ezer rajongót maga köré gyűjtenie a titokzatos kebelcsodának. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, vajon miért van ennyi követője a hölgyeménynek.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

KK🖤 (@kk_1908) által megosztott bejegyzés









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás