RETRO RÁDIÓ

Berki anyja Mazsiról: Hát nem mindenki lehet profi táncos!

A Tényeknek beszélt Júlia asszony arról, hogy furcsálja Mazsi viselkedését, aki végtére is most tanul táncolni.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.10.29. 17:30
Dancing with the stars

A legutóbbi Dancing with the Stars adásában Bárdosi Sándorékat ejtette ki Berki Mazsi, a páros több szavazatot kapott a nézőktől. Bárdosi akkor öklendezést imitálva véleményezte az eredményt, ami hatalmas botrányt váltott ki. Bárdosi úgy érezte, hogy Mazsi (a tragédiára is utalva) kislánya bemutatásával a műsorban befolyásolta a közönséget.

Mazsi igazi meglepetése a műsornak, a páros többször állt a kiesés szélén, de Fortuna mindig közbe szólt Fotó: Metropol/VT

Most Berki Krisztián édesanyja, Mayer Júlia is elmondta a Tényeknek, hogy mit gondol:

 

„Lehet, hogy ennyire erős a tábora, lehet, hogy ennyien szeretik. Mert a zsűri pontszámai alapján, nem egy meggyőző. Most tanulja, csinálja... Hát nem mindenki lehet profi táncos” - véleményezte Júlia, aki azzal kapcsolatban, hogy Mazsi férje halála után rövid időn belül színpadra állt ezt mondta: „Furcsállottam. Nem egy, nem két ember mondja, hogy azért kicsit furcsa, hogy a Krisztián elment, ő meg már táncikál”.

Mazsi is reagált az őt ért vádakra a Tényekben:

„Szerettem volna az összes édesanyát megszólítani. Itt nem kifejezetten az én anyaságomat, vagy hogy én anyává váltam, szerettem volna megmutatni. Persze, egy emléket megmutattam, de azt szerettem volna, hogy ezt minden édesanya érezze” - mesélte, és hozzátette: jól esett neki, hogy sokak megértették az üzenetet és írtak neki ezzel kapcsolatban. Bárdosira visszatérve úgy fogalmazott: „szerintem méltósággal kell viselni a vereséget”. Mazsi a körülmények ellenére sem haragszik a sportolóra.

 

Ezeket olvastad már?
Súlyos balesetet szenvedett VV Szandika: Éppenhogy megúsztam a tragédiát

Súlyos balesetet szenvedett VV Szandika: Éppenhogy megúsztam a tragédiát

Szakított L.L. Junior és a fiatal kedvese?

Szakított L.L. Junior és a fiatal kedvese?

Schobert Norbika kijelentette: ezek a lányok nem jönnek be neki

Schobert Norbika kijelentette: ezek a lányok nem jönnek be neki

Világsztár zongorazseni először Budapesten

Világsztár zongorazseni először Budapesten

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás