„Nagyon szégyellem magam” – ezt gondolja Bódi Guszti idősebb fia a családi viszályról





Vajon elássák a csatabárdot Bódiék?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.14.
békülés

Reagált Bódi Guszti idősebb fia a keddi Borsban megjelent cikkre, melyben öccse, Csabi nyilatkozott arról, hogy félti a szüleit attól, hogy a kialakult botrány hatással lehet az egészségükre. Arra is kitért, hogy nyitottak a bátyjával való békülésre, s a lapon keresztül azt üzente neki: az első lépést neki kell megtennie.

Bódi Guszti idősebbik fia egy főzőműsorban mondta el, hogy évek óta nem beszél a szüleivel, mert édesapja kitagadta őt. Kis Guszti először bizonytalan volt azzal kapcsolatban, hogy megszólaljon-e. Az emberek biztatására elhatározta, elzárkózik attól, hogy újra a nyilvánosság előtt beszéljen, mivel nagy gondot okozott azzal, amikor legutóbb ezt tette.

– Ez nagyon nehéz. Nem igazán merek már ezzel kapcsolatban mondani semmit. Nagyon kellemetlenül alakult. Nem gondoltam, hogy ennek ilyen drasztikus következményei lesznek. Sajnálom, hogy a kommentek ilyen negatívan hatottak a családra. Nekem ők a legnagyobb emberek a világon. Be kell látni, hogy jobb ezt elengedni, és hogy valószínűleg nem fogjuk tudni ezt megbeszélni úgy, ahogy kell. Szerintem már soha nem valósul meg az álmom, hogy újra benne legyek a családban. Anyuval sem tudjuk tartani a kapcsolatot, és már nagyon hiányzik… – mondta a Borsnak elcsukló hangon kis Guszti.

– Mégsem keresem őt, mert nagyon szégyellem magam, amiért ilyen naiv voltam, és hogy csorbát ejtettem a család hírnevén – mondta kis Guszti, akinek a hangjából egyértelműen érezhető volt, mennyire fájnak neki a történtek, de bármennyire is vágyik vissza a családba, a szülei és öccse védelme érdekében inkább nem tesz lépéseket erre.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás