Lányok Dubajban: Így vált a pénz és csillogás rémálommá





A Lengyelországban tavaly bemutatott, igaz történetekből építkező erotikus dráma hatalmas kasszasiker lett, és folyamatosan hódítja meg világszerte a mozikat. A Lányok Dubajban főszereplőjét alakító Paulina Gałązka pedig elnyerte a legjobb európai színésznő díját.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.01.
Kezedben a sorsod

A Lányok Dubaiban egy valós események ihlette lengyel erotikus dráma, az úgynevezett „dubajozásról”, amelyben hírességek és modell lányok is részt vesznek, hogy számos híres embernek, politikusnak, üzletembernek és sportoló férfiaknak okozzanak boldog pillanatokat.

Egy csapat eszkortlány lesi a férfiak minden kívánságát Fotó: Vertigo Media

Ez bizony a valóság

A film Piotr Krysiak híres riportján alapul, aki a Dubajba utazó lengyel nők történetét dolgozta fel, és akiket ő „céges hölgyeknek” nevez. A könyv leírásában hangsúlyozták, hogy ez nem irodalmi fikció, hanem a valóság.

A lányok luxushajókon szórakoztathatták a férfiakat Fotó: Vertigo Media

Legjobb európai színésznő

Paulina Gałązka az Amszterdami Filmfesztiválon megkapta a legjobb európai színésznőnek járó díjat a filmben alakított Emi főszerepéért.

„Azta! Még mindig nem hiszem el! Septimius-díj a legjobb európai színésznőnek Emi szerepéért. Köszönöm szépen, hogy értékelik a munkámat. Nagyszerű érzés a színpadon állni az Oscar- és Emmy-díjasokkal. Amszterdam örökre nagyszerű lesz számomra” – posztolta Instagram-oldalára a színésznő.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

A post shared by Paulina Gałązka (@paulina.galazka)

A film forgatása közben szakított férjével

Dorota Rabczewska nehéz és kimerítő időszakot tudhat maga mögött. Az énekesnő kreatív igazgatóként dolgozott a Lányok Dubajban című film gyártása során. A film végül nagy sikert aratott, ám Dorota Rabczewska munkája közben szakított férjével, Emil Stępieńnel.

„Csak egy egészségem van, csak egy szívem van, és egyszerűen nincs erőm. Néhány dolog túl sok nekem, és mindent megteszek, de néha túl sok” – nyilatkozott a válásáról a szőke szépség – írja a Interia Kobieta lengyel lap.

Az erotikával túlfűtött film kasszasiker lett Fotó: Vertigo Media

Igazi kasszasiker

A filmet először 2021-ben mutatták be Lengyelországban, ahol mintegy 278 ezer eladott jeggyel nyitott, végül az év legnagyobb bevételét hozó lengyel sikerfilm lett. Világszerte már több mint 10 országban – köztük Magyarországon is – játszák a mozik. Összesen már több mint 6 millió dollár, azaz több mint kétmilliárd forintnyi bevételnél tart.

A lányok gyorsan elköltötték a könnyen keresett pénzt Fotó: Vertigo Media

Ez nem az a szakma, ahonnan csak úgy ki lehet szállni

A „Girls To Buy”, azaz a Lányok Dubajban főszereplője Emi (Paulina Galazka) egy kis faluban élt édesanyjával, amikor megtalálta a lehetőség, hogy eszkortlány lehessen. Emi karrierje innentől felfelé ívelt, és hamarosan létrehozta saját VIP eszkortszolgáltatását. Azonban hamar rájött, hogy az általa korábban elképzelt csábító világ, amely tele van hírességekkel, színészekkel, énekesekkel és modellekkel, nem teljesen habos torta. Végül Emi ki akart szállni ebből a mérgező világból, megházasodott, vidékre költözött, született egy kislánya, ám régi karrierje nem hagyta, hogy békében élhessen.





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás