Kiszivárgott II. Erzsébet végakarata, van, akit kitagadott

Többen tetemes összeget, míg mások szinte semmit sem kapnak II. Erzsébet örökségéből,  legalábbis ez derül ki azokból a hírekből, amiket most szellőztettek meg.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.13.
vagyon

Erzsébet királynő eltávolította végrendeletéből András herceget – írja a schweizer-illustrierte.ch.

Mint ahogyan a portál fogalmaz, a jelenleg hatályos törvények értelmében a királyi család végrendelete nem nyilvános, azt lepecsételve, egy széfben tárolják. Jelenleg mintegy 30 végrendeletet őriznek ott titokban. Legutóbb a 99 éves korában elhunyt Fülöp hercegé került be, most pedig a 96 éves korában elhunyt II. Erzsébet végakarata. A királyi család körüli titkolózás nem véletlen, egy bírósági döntés értelmében a dokumentumok ugyanis 90 évig elzárásra kerülnek.

Bármennyire is nagy a talány a bennfentes információk szerint vannak, akik egyáltalán nem panaszkodhatnak. Egyes hírek szerint jókora vagyonra tehet szert Katalin hercegné, mivel hozzá kerülhetnek az egykori II. Erzsébet ékszerei, de Harry hercegnek és Meghan hercegnének se kell nélkülöznie, mivel megkaphatják a Frogmore Cottage nevű ingatlant, ahol korábban is laktak.

Nem mindenki jár viszont jól, a szexbotrányaiba belebukott András herceg egyes információk szerint nem kap semmit sem.

A legnagyobb vagyont minden bizonnyal az újdonsült brit uralkodó, III. Károly örökli majd feleségével, Kamillával. II. Erzsébet fiának a Clarence House-ból a Buckingham-palotába kell költöznie, azonban ez nem fog egyik pillanatról a másikra történni, mivel a királyi rezidencia még mindig felújítás alatt áll.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás