Az életéért küzd az Exatlon sztárjának unokája, ezt kéri mindenkitől a sportoló





Kása András koraszülött unokája egy horvát kórházban küzd az életéért. „Kérek mindenkit, kulcsolja össze a kezeit és imádkozzon Olivérért” – kérte az Exatlon egyik legnépszerűbb versenyzője. A bádogosként dolgozó András mindenét eladná, csak imádott lánya és unokája végre egészségesen itthon legyenek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.08.
heroikus küzdelem

Nehéz napokat él át Kása András és családja, és még nem tudják, mikor nyugodhatnak meg. Az Exatlon versenyzőjének várandós lánya horvátországi nyaralásuk közben, augusztus 8-án adott életet második gyermekének egy helyi kórházban. A hat és fél hónapra született csöppséggel az első két napban minden rendben volt, ám a harmadik napon hirtelen változás állt be az állapotában – írja a Bors.

Rajongva szereti lányát, Szimonettát Kása András Fotó: Bors

Olivér tüdeje összeomlott, leállt a veséje, vérfertőzést kapott, a túlnyomás miatt meg kellett lékelni csöppnyi fejét. A pici a koraszülött osztályon hősiesen küzd az életéért, miközben családja összes tagja és több ezer ismeretlen minden nap imára kulcsolja kezét.

„Sok minden javult, végre lekerült a lélegeztetőgépről. Tényleg igazi kis hős Olivér” – mondta a Borsnak sírástól elcsukló hangon Kása András.

A pici a koraszülött osztályon hősiesen küzd az életéért Fotó: Bors

„Mintha a lányomék megérezték volna a várandósság elején, hogy milyen nevet kell választani második unokámnak. Az Olivér ugyanis erőt, kitartót, küzdőt jelent, és igen, ez a tenyérnél alig nagyobb drágaság ez mind egyben. Egyszerűen nem adhatja fel és nem is adja, mert mi itthon mindannyian, az egész nagy család nagyon szeretjük és mindenben igyekszünk segíteni azért, hogy mihamarabb szállítható állapotban legyen és hazajöhessenek a lányommal a családi fészekbe” – hangsúlyozta az Exatlonban Faternak becézett versenyző, aki a múlt héten extrém kihívásra vállalkozott unokája gyógyulásáért. 25 kört akart tekerni a Velencei-tó körül, ezzel erőt adva lányának és Olivérnek.

Szétszakadt a kis család. Robi, az apuka már Ausztriában várja, hogy hazavihesse családját Fotó: Bors

Én hiszek a csodákban és tudom, hogy a lányom és a kicsi megérezték a sok-sok pozitív energiát, amit én és a hozzám csatlakozó bringások küldtek” – folytatta.

„Én először adományt szerettem volna gyűjteni számukra, mert az egyhetes »nyaralás« már egy hónapja tart, apartmant kellett bérelniük a kórház mellett, mert a lányom már nem aludhat bent a kicsivel. A vejemnek közben vissza kellett menni Ausztriába, ingázik, mi is dolgozunk. Közben legfrissebb hír, hogy Olivér nagyon fontos műtétjét el kellett halasztani, minimum három hetet még maradniuk kell, mire hazajöhetnek, bízzunk benne. De ha úgy van, én mindenemet eladnám, csak hogy egészségesen itthon legyenek!”





Ezeket olvastad már?
Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás