Gyönyörű nevet kapott Alec Baldwin 8. gyermeke





A színész nagyon boldog és izgatott, azonban az öröme nem lehet teljes, mert tovább folyik a pere a halálos lövés miatt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.25.
gólyahír

Megszületett Alec Baldwin 8. gyermeke. A színész felesége, Hilaria Baldwin amerikai jógaoktató, vállalkozó, podcaster és író a közösségi oldalon jelentette be, hogy világra hozta kislányukat, aki az Ilaria Catalina Irena nevet kapta. A párnak ez a 7. közös gyermeke, Alecnak már van egy 26 éves modell lánya, akinek Kim Basinger az édesanyja.

„Már itt van velünk! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk nektek a valóra vált álmunkat, a kis Ilaria Catalina Irenát” – írta a sztár, aki hozzátette, hogy felesége és a baba is teljesen egészségesek.

Fotó: Shutterstock

Nem lehet teljes a boldogság

Tavaly októberben a Rust című westernfilm forgatásán a színész fegyvere éles lőszerrel volt megtöltve, amikor leadta a halálos lövést Halyna Hutchins operatőrre, és megsebesítette Joel Souza rendezőt. A történtek jó pár álmatlan éjszakát okoztak Baldwinnak. A legfrissebb információk szerint Mamie Mitchell, Alec Baldwin és más producerek ellen indított per tárgyalását szeptember 28-ra halasztották. Michael E. Whitaker bíró azért helyezte át a tárgyalás időpontját, hogy a felperesnek lehetősége és ideje legyen módosított keresetet benyújtani.

Bár a színész tagadja, hogy meghúzta volna a ravaszt, az FBI szerint ez igenis megtörtént. Baldwin korábbban ugyanis azt állította, hogy a fegyver anélkül sült el, hogy ő meghúzta volna a ravaszt. A boncolási jegyzőkönyv szerint egyébként véletlen balesetként határozta meg az operatőrnő halálát.

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) által megosztott bejegyzés





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás