Elege lett Schobert Norbinak! Így derítené ki az igazságot a rágalmazó Facebook-oldalról





Elragadták az indulatai Schobert Norbit a Talk44 műsorában, amikor Ábrahám Róbert arról kérdezte, hogy mit tervez a családját mocskoló és az Update-termékeket lejárató Facebook-csoport ellen. A fitneszguru verést ígért a csoport kezelőinek, Béres Alexandrát pedig szívesen látná hazugságvizsgáló gépre kötve. Szandi röviden reagált Norbi szavaira.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.04.
rágalmazás

Az év celebbotrányát Király Dávid Izmael robbantotta ki. A fiatal marketingszakember – aki Norbiék hirdetési ügyeinek egy részéért felel – úgy döntött, hogy utánanéz, kik állhatnak az Update-termékek hitelét módszeresen rontó, és a fitneszguru családját folyamatosan rágalmazó Facebook-oldal mögött – írja a Bors.

Ilyen egy poligráfos vizsgálat Fotó: shutterstock

Telefonszám a számlához kapcsolva

Dávid ezért megkereste a csoportot egy 100 ezer forintos hirdetési ajánlattal. Az egyik kamuprofil mögé bújó adminisztrátor – azaz az oldal egyik gazdája – örömmel fogadta az „ölükbe pottyant” pénzt, és megadott egy PayPal számlát, ahova az összeget várták. Az adminisztrátor által megadott PayPal-számlához azonban Dávid meglepetésére Béres Alexandra férjének a neve volt kapcsolva, illetve egy olyan telefonszám, ami személyesen Béres Alexandráé. Az egyelőre nem bizonyított, hogy a csoport mögött a fitnesziparban konkurenciának számító házaspár állna, azonban a történtek alapján jogos a felvetés, hogy közük lehet hozzá.

A Talk44 műsorában beszélt Schobert Norbi Fotó: Bors

A rendőrséghez fordultak

Norbi és Réka az első döbbenetből felocsúdva úgy döntött, hogy rendőrségi eljárást indítanak a személyiségi jogaik megsértése és az okozott gazdasági károk miatt, illetve azért, hogy tisztázzák, hogy nem történt-e valamiféle visszaélés Béres Alexandra és férjének adataival.

Amikor a műsorvezető rákérdezett, hogy mi fog történni, ha a nyomozás végén kiderül, hogy mégiscsak a fitneszkirálynő és férje állnak a csoport mögött, Norbin látszott, hogy csak nehezen tud úrrá lenni az indulatain.

A fitnesszguru a rendőrséghez fordult Fotó: Knap Zoltán (BORS)

Pert akaszt a nyakukba

„Hát, ha ez fog történni, akkor szörnyű nagy pert fogok a nyakukba akasztani. Én leszek a legrosszabb álmuk!” – ígérte, majd hozzátette, örülne, ha Alexandra alávetné magát egy poligráfos hazugságvizsgálatnak.

Én örülnék, ha eljönne Szandra egy poligráfos vizsgálatra” – fogalmazott. Majd hozzátette: „Úgy találkoznék bármelyik adminisztrátorral face to face! Fú, de megverném bármelyiket, ha egyszer elém áll…” – fűzte tovább a gondolatait a fitneszguru.

A Bors megkereste Béres Alexandrát, hogy reagáljon az elhangzottakra: „Továbbra sem a médiában szeretném rendezni ezt a rágalmazást” – fogalmazott a fitneszedző.

Béres Alexandra a média kihagyásával rendezné a rágalmazási ügyet Fotó: Bors

További bizonyítékokat ígér Norbi

Schobert Norbi a műsorban beszélt egyéb, általa megingathatatlannak tartott bizonyítékairól is. Azt, hogy ezeket a bizonyítékokat mikor kívánja a nyilvánosság elé tárni, mik lesznek a következő lépései az ügyben és hogy mekkora összegre kívánja beperelni a mocskolódó netes oldal mögött állókat, kiderül a Talk44 következő műsorából, amelyet szombaton 18 órakor láthatnak a nézők Ábrahám Róbert Youtube-csatornáján.





Ezeket olvastad már?
"Azt hiszem, lesz mit mesélnünk" - sejtelmesen üzent az Ázsia Expressz forgatásáról hazatérő Cserpes Laura

"Azt hiszem, lesz mit mesélnünk" - sejtelmesen üzent az Ázsia Expressz forgatásáról hazatérő Cserpes Laura

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás