Egyre jobban eldurvult L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válása





Az elválás, úgy tűnik, mégsem volt annyira barátságos. Most ugyanis az énekes azzal vádolja nyilvánosan volt párját, hogy nem tett semmit azért, hogy működjön a kapcsolatuk, illetve hogy rendbe hozzák a házasságukat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.26.
durva balhé

Békében engedték el egymás kezét

A hónap elején egy udvarias nyilatkozatban tudatta a világgal L.L. Junior, hogy végleg véget ért a házassága Körtvélyessy Kingával. A zenész második felesége már el is költözött a közös otthonukból, és bár békében intettek búcsút egymásnak, egyikük sem tervezi az újrakezdést.

„Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük, jobb így, mint balhésan, veszekedve élni” – mondta akkor Junior a Borsnak.

„Mindenből felállok” – fogalmazott Kinga Fotó: Bors

Nyilvánosan borította ki a bilit Junior

A hír megjelenése után nem sokkal aztán bonyolódni kezdett a történet, és egyre inkább úgy tűnik, hogy ez az elválás mégsem volt olyan barátságos…

Előbb arról szóltak és szólnak ma is a hírek, hogy az énekes összejött Dárdai Blanka, BRENKA művésznevű énekesnővel, (amit egyébként a mai napig tagadnak a felek), aztán szerda este robbant az igazi bomba: L.L. Junior egy dühös hangvételű Instagram-posztban – amit azóta ugyan törölt, de az interneten mindenhol fellelhető – borította a szennyest a gyanútlan közönsége elé. Itt Junior nem finomkodott:

„Az Insta és a timewasting (felesleges időtöltés – a szerk.) Reddit-kommentek olvasása helyett a kanapéról kellett volna felállni néha és a családdal törődni vagy legalább velem együttműködni! Most hagyjuk abba az áldozati szerepjátszást, és a kamu kulturális különbségeket kérlek… Inkább élvezd az új Range Rovert és óvd a lányom a bulvár fogyasztásától, mert elég rossz példák vannak a közvetlen közelében… Ezzel itt és most le is zártam (mondjuk már egy hónapja megtettem 12 hónap próbálkozás után). Hogy az embereknek mennyi idejük van…” – írta L.L. Junior a hivatalos Instagram-oldalának Storyjába, amit körülbelül egy óra után letörölt.

Junior nem finomkodott bejegyzésében, amit egy óra múlva törölt is Fotó: Instagram

Közösségi oldalakon terjednek a pletykák

A kiborulását valószínűleg Körtvélyessy Kinga posztja okozta, a párja ugyanis egy rövid, de annál sokatmondóbb posztot tett ki szintén az Instagramjára: „Mindenből felállok.

Hogy pontosan mit akart ezzel üzenni, azt nehéz megfejteni, lehet, hogy a rossz kapcsolatból való kilépésre utalt, esetleg arra, hogy emelt fővel lép tovább még akkor is, ha a különböző közösségi oldalakon érdekes kommentek láttak napvilágot a napokban. A bejegyzések fiatal nőktől származnak, és jellemzően arról szólnak, hogy milyen bulikban látták a híres zenészt, és miket csinált ott… Hogy ezek a pletykák igazak vagy sem, azt nem tudni, az viszont valószínű, hogy eljutottak Kingához is a hírek, aki ettől dühbe gurult.

Nehéz kitalálni, hogyan folytatódik tovább a történet. Körtvélyessy Kinga mindenesetre hallgat, lapunk megkeresésére nem kívánta kommentálni a történéseket, ahogy L.L. Junior is mélyen hallgat egy nappal a nyilvánosságra hozott posztja után. A Bors megkereséseire nem reagált.

Hivatalos Instagram-oldalán tette közzé gondolatait L.L. Junior Fotó: Markovics Gábor (MG) Ripost

Napra pontosan egy évvel ezelőtt szakítottak először

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior 2021 augusztusában jelentették be először, hogy különköltöznek, mert nem működik a kapcsolatuk. Akkor – bár keveset nyilatkoztak az okokról – arra engedtek következtetni, hogy a kulturális különbség volt az elválás oka, Kinga ugyanis nem szerette volna gyakorolni a roma szokásokat, melyekhez L.L. Junior viszont ragaszkodott.

A házaspár még párterápiára is járt, és bár mindketten fogadkoztak, hogy igyekeznek helyrehozni a házasságukat, a jelek szerint nem jártak sikerrel.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás