Klapka Dennis nem akart anyja nélkül élni tovább

Bár Klapka György és Mary Zsuzsi fia egy epilepsziás rohamba halt bele péntek este, valójában szó szerint és módszeresen rombolta az egészségét. Dennis arra vágyott, hogy meghaljon, és újra édesanyja, Mary Zsuzsi mellett legyen.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.08.
szomorú

Klapka Dennis jó ideje feladta már a súlyos mentális és fizikai betegségeivel vívott harcot. Aki csak ismerte, tudta róla, hogy nem szedte a gyógyszereit, és minden módon, módszeresen pusztította önmagát. A Borsnak most megszólalt egy régi barátja, Rita, aki elárulta, hogy a 34 éves Dennis önmagát hibáztatta édesanyja, Mary Zsuzsi 11 évvel ezelőtti haláláért.

– Ez a szegény fiú több mint tíz éven át emésztette magát anyukája halála miatt, és az utóbbi időben szinte már csak arról beszélt nekem, hogy miatta halt meg Zsuzsi, mert nem volt mellette, és nem figyelt rá eléggé. Számtalanszor hallottam tőle, hogy számára már csak az hozhat megnyugvást, ha az anyja után megy, és bocsánatot kér tőle odaát.

Meg akart halni... – nyilatkozta Rita, aki élete utolsó időszakában gyakran beszélgetett az elhunyttal.

Hogy mit mondott Dennis családi viszonyairól, és mit ajánlott a nagybeteg fiúnak a gyógyulása érdekében, az kiderül a Bors napilap keddi számából.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás