Kiengedték VV Anettet a kórházból! Így van most a szeánszon durva sérüléseket szerző lány





Hazaengedték a pécsi klinikáról Béres Anettet. Az egykori ValóVilág-sztár három hetet töltött kórházban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.04.
gyógyulás

Három hete került kórházba egy bizarr szertartás után VV Anett, aki barátnőjével, Sáfrány Emesével vett részt a szeánszon. Mint arról a Metropol is beszámolt, hajszál híján tragédiával végződött a siklósi lélektisztító szeánsz a magyar híresség számára, akinél az elfogyasztott ayahuasca teakeverék hallucinációt okozott, ami miatt menekülni kezdett az erdőben.

Most újabb hírek érkeztek a komoly sérülésekkel kórházba került sztárról.

Augusztus 2-án engedték ki a kórházból Anettet. Úgy tudom, az orvosok még egy utolsó röntgent készítettek, ami után úgy döntöttek, olyan szépen gyógyul, hogy hazamehet. Nem szeretett volna nagy felhajtást, csendben akart távozni a kórházból” – írta levelében a Blikk egyik olvasója, aki éppen látta, amint Anettet hazaengedik a kórházból.

A Blikk hívta Anettet is, hogy érdeklődjenek az állapotáról. Az egykori villalakó sms-ben válaszolt:

„Igen, hazaengedtek. Anyukámnál vagyok! – írta Béres Anett. – Olyan, mintha újra kislány lennék, anyu ápol. Nagyon jó dolgom van, újra átélem a gyerekkorom, nem magamra kell főznöm, takarítanom. Most mindent megcsinál helyettem! Nem volt ­rossz helyem a kórházban sem, nagyon lelkiismeretes, gondoskodó ápolók dolgoznak ott, ahol feküdtem! Hiányozni fognak, mert közel kerültek hozzám!”

A Blikk úgy tudja, további rehabilitációra lesz szüksége. Ám immár minden akadály elhárult, hogy szerettei körében, nyugodt körülmények között gyógyulhasson és feldolgozhassa az őt ért súlyos traumát.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás