Így teljesítenek Csisztu Zsuzsa fiai az iskolában





Csisztu Zsuzsa őszintén beszélt családjáról, elmondta milyen kapcsolatban van a férjével 15 év után és azt, hogy a gyerekeik miben emelkednek ki az iskolában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.31.
büszke anyuka

Csisztu Zsuzsa őszintén mesélt a hot! magazinnak a házfelújításukról és a gyerekeik jövőjéről. Felborult a család élete januárban, amikor elkezdődött a házuk renoválása. Amióta a felújítás miatt nem tudnak otthon lakni, hol itt, hol ott húzzák meg magukat. Nyaralni voltak együtt és külön is – olvasható a hot! magazin szerdai számában.

„Legutóbb Siófokon négyesben időztünk, viszont a nagyobbik fiunk korábban nélkülünk vágott neki a nagyvilágnak” – kezdte Zsuzsa a hot!-nak. „Krisztián eddig a városligeti két tannyelvű iskolába járt, nyolc évig ötöse volt angolból, így a társaival jutalmul elutazhatott Skóciába; az út felét az iskola állta. Még javában tartott a vizes világbajnokság, ahol sajtószóvivőként is dolgoztam, ezért a férjemmel és a kisebb fiunkkal csak utána ruccantunk át Horvátországba. Nagy baráti csapat jött össze, gyerekek is voltak, mindenkinek lett társasága a lazulós napok alatt.”

Fotó: hot! magazin

A büszke családanya eldicsekedett a gyermekei remek nyelvérzékéről. A tizenöt éves Krisztiánnak már tavaly megvolt a középfokú nyelvvizsgája angolból, és úgy tűnik, kilencéves öccse, Adrián is könnyen tanul idegen nyelveket.

„Krisztiánt évek óta bárhol be lehet dobni angol nyelvi környezetbe” – állította az édesanya. „Három másik helyre is járhatott volna, de mi a Xantus János Gimnáziumra voksoltunk, ami erős, komoly középiskola. A spanyol is vonzza Krisztiánt, a versenyszerű vívásra is fog tudni időt szánni, és lesz harmadik nyelve is. Nagyon várja a gimit, kérdezget engem is, az apját is, hogy mi hogyan éltük ezt meg hajdan. Adrián is angolt tanul, neki is jó a füle, szép a kiejtése, őt az olasz nyelv érdekli még, úszik és zongorázik is” – mondta a hot! magazinnak Zsuzsa, aki 15 év házasság után is nagy harmóniában él férjével, dr. Ketskés Norberttel.





Ezeket olvastad már?
Könnyek között távozott Harry herceg

Könnyek között távozott Harry herceg

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás