„Szomorú a mai nap” – Berki Mazsi szívszorító vallomást tett születésnapja alkalmából

Berki Mazsinak saját bevallása szerint a 31. születésnapja teljesen más mint az eddigiek. Berki Krsiztián özvegye erőt és lelkesedést kért.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.09.
megható vallomás

Berki Mazsi kiöntötte a lelkét születésnapja alkalmából Instagram-posztjában. Berki Krisztián halála óta, özvegye érhető módon még nehéz időket él át és nem tud felhőtlenül örülni 31. születésnapján sem.

„Az idei születésnapom más, mint az eddigi” – kezdte Instagram-posztját az özvegy.

„Épp megéltem, hogy jobb már nem is lehet és egy másodperc alatt veszítettem el mindazt, amit tökéletesnek véltem. Szomorú a mai nap. Szomorú, mert valami egészen más szakasza indul el, mint amit képzeltem a 30. születésnapomon. Vannak dolgok, amikre még nincsenek szavaim, de azt tudom, hogy erősebb lettem hitben és lélekben. Pedig minden összeomlott. Ez az Élet. Van egy terv, egy cél, egy álom és közbelép az Élet és egy tollvonással írja át az egészet. És hirtelen egy teljesen más történetben kell megállnod a helyedet. Nehéz és még hosszú ideig fájni fog úgy érzem. És ma, itt a születésem napján csak egyet kérek Tőle, hogy adjon erőt ezt végigvinni. Adjon lelkesedést és ajándékozzon meg azzal a képességgel, hogy minden apró dologban megtaláljam az örömöt és a gyerekemet az élet szeretetére tudjam hangolni. És azt kérem még, hogy legyen bennem mindig annyi derű, hogy a nehézségeket is könnyedén el tudjam vinni – írta Mazsi, majd a barátainak és hozzátartozóinak is megköszönte hogy a nehéz időkben is mellette állnak.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

A kommentszekcióban csak úgy záporoztak Mazsinak a születésnapi köszöntések és a támogató szavak.

Top hírekHírlevél-feliratkozás