41 éves lett Meghan Markle, mutatjuk a legbotrányosabb húzásait





Augusztus 4-én, csütörtökön ünnepli 41. születésnapját Meghan Markle. Harry herceg felesége kevés pozitívumot mutatott magáról az utóbbi években, botrányokból azonban bőven kijutott a részéről!



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.08.04.
születésnap

Kilépett a brit királyi családból

Színésznőként kezdte, hercegnéként folytatta, majd a brit királyi család legnagyobb balhéját okozta Meghan Markle. Harry herceg amerikai felesége először igazi csillagként tündökölt Nagy-Britanniában, és sokan azt hitték, ő és Harry herceg Vilmos herceggel és Katalin hercegnével négyesben reformálja majd meg a királyi család avíttas szokásait. Nos, Meghan valóban reformált… Elszakította a családjától az egyébként is labilis lelkiállapotú Harry herceget, és Amerikába költözött vele, ahol azóta helyi celebritásként élik mindennapjaikat, hátrahagyva a kötelezettségeiket, amikre az esküvőn felesküdtek.

Fotó: AFP

Rasszizmussal vádolja a rokonokat

Bár már 2021-ben, az Oprah Winfrey-interjúban is céloztak rá, hogy valaki Harry családjából rasszista megjegyzést tett fiukra, Archie-ra még a születése előtt, most, egy készülő botránykönyvből kiderült, hogy főleg Kamilla hercegnére gondoltak, amikor faji megkülönböztetésről beszéltek. „Hát nem lenne mókás, ha a gyereketeknek vörös afrófrizurája lenne?” – kérdezte néhány éve Harrytől a mostohaanyja. A kérdést a herceg először megmosolyogta, de aztán Meghan nyomására megváltoztatta az álláspontját.

Beckhamékkel is megszakította a kapcsolatot

Köztudott, hogy Harry herceg évtizedek óta jóban volt David Beckhammel, ez a barátság azonban már a múlté – akárcsak a herceg sok más emberi kapcsolata is. Meghan ugyanis a fejébe vette, hogy az egykori focista felesége, Victoria pletykál róla a sajtónak. Beckhamné természetesen kikérte magának a vádakat, főleg mert ő volt az, aki a legtöbbet segített az amerikai színésznő beilleszkedésében Londonban, de Meghant ez nem hatotta meg. Megszakította vele a kapcsolatot, és a férjét is arra kötelezte, hogy tegyen hasonlóképpen Daviddel.

Banánra írt üzeneteket adott a prostituáltaknak

Balul sült el az az akciója is, amikor egy brit szexmunkásoknak tartott jótékonysági napon vett részt. Meghan ugyanis a felajánlott élelmiszercsomagokba tett banánokra kis üzeneteket írt, ami a visszajelzések szerint mindenkit felháborított. A banánokra írt „Erős vagy!” és „Bátor vagy!” jókívánságok enyhén visszás érzéseket váltott ki az emberekből, akik nem értették, hogyan nem vehette észre Meghan azt, hogy a banán nem a legjobb ötlet egy ilyen alkalomra.

Fotó: Northfoto

 





Ezeket olvastad már?
"Öt éve vagyok józan" – Anne Hathaway vallomása élete legnehezebb időszakáról

"Öt éve vagyok józan" – Anne Hathaway vallomása élete legnehezebb időszakáról

Varga Viktor szokatlan fogadalmat tett a nyárra

Varga Viktor szokatlan fogadalmat tett a nyárra

Ötven éve hunyt el Szécsi Pál: íme négy rejtély, amely a halálát övezi a mai napig

Ötven éve hunyt el Szécsi Pál: íme négy rejtély, amely a halálát övezi a mai napig

Házasság első látásra: nyíltan próbálkoznak a nők a műsor sztárjánál!

Házasság első látásra: nyíltan próbálkoznak a nők a műsor sztárjánál!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás