Pánikrohamot kapott a stúdióban Kökény Attila felesége





Újra dübörög a TV2-n a Pénzt vagy éveket! című sikerműsor Kasza Tibi műsorvezetésével! A hétköznap esténként látható műsorban sztárpárok, híres barátok mérettetik meg magukat és a tippelési képességeiket.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.07.08.
Kökény Attila

Kökény Attila és felesége, Aranka szereplését láthatják a tévénézők péntek este a TV2 sikerműsorában, a Pénzt vagy éveket!-ben. Az énekest külföldön értük el telefonon, de a Metropolnak így is örömmel mesélt az élményeikről.

Egy percig sem gondolkodtunk, hogy elvállaljuk Arankával a műsort, hiszen mindketten imádunk játszani! Az unokáink ugyan még kicsik a társasjátékokhoz, de a gyerekeinkkel mindig szívesen játszottunk, amikor kisebbek voltak. Ráadásul Kasza Tibit is nagyon kedveljük, így nem volt kérdés, hogy próbára tesszük a tippelési képességeinket – fogalmazott mosolyogva Attila, aki néhány részletet a teljesítményükről is elárult.

– Az biztos, hogy nem úgy teljesítettünk, ahogyan reméltük – nevetett. – Szerintem mi voltunk a leghamarabb kieső pár ebben az évadban. Teljesen benéztünk mindent, amiről azt hittük, hogy biztosan jól tippelünk, de azért kellemes meglepetések is értek. Viszont rengeteget nevettünk, így mindenképpen jó élményként marad meg a műsor számunkra.

Fotó: TV2

Attila feleségét, Arankát kisebb sokk is érte az adásban. Aranka sosem tagadta, hogy állatfóbiája van, minden élőlénytől retteg, kivéve a kutyákat. Szúnyogháló nélküli házban nem is menne aludni soha, még egy katicabogártól is rosszul van. Éppen ezért kisebb pánikrohamot kapott, amikor Kasza Tibi egy élő varánuszt hozatott be a stúdióba.

– Aranka mindentől fél, a műsorban is szinte sírva könyörgött, hogy kimehessen, mert nagyon félt. Szegénykém végül elbújt a hátam mögé, míg Tibi befejezte a „szívatást”.

Varánusz is érkezik a stúdióba Fotó: TV2

Nincs emlékük az esküvőről Aranka és Attila 24 éve házasodott össze, és bár a technika akkoriban már meglehetősen fejlett volt, még sincs sem fotójuk, sem videójuk az esküvőről. Ennek pedig két különleges oka van: az operatőr hölgy, akit egykor felkértek a nagy nap rögzítésére, csak Attila öccsét vette fel, mert a fiatalember nagyon tetszett neki. És bár a jó humorú házaspár nevetett az eseten, a felvételt évekkel ezelőtt kidobták. Fotóik pedig azért nincsenek, mert az első nagy összeveszéskor Aranka mérgében minden fényképüket összetépte és a kukába dobta. Egér miatt kellett költözniük Egyik évben, amikor a Kökény család otthon várta a vendégeket szenteste, meglepő dolog történt. Az asztal már roskadozott a finomabbnál finomabb fogásoktól, majd egyszer csak Attila észrevette, hogy egy egér tanyázik a zongora alatt. Aranka először azt hitte, a férje viccel, de a vacsora végén Attila sógorának lába közül kifutott az egér a konyhába. Aranka annyira megijedt, hogy rögtön csomagolni kezdett, így végül Aranka testvérénél húzták meg magukat, míg végül december 27-én az egérfogó csapdában megtalálták a kis rágcsálót.

 





Ezeket olvastad már?
Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás