RETRO RÁDIÓ

Ismét vízre száll a Plázs partyhajója, de Majka & Curtis is érkezik

Majka & Curtis valamint BSW koncerttel jelentkezik hétvégén a Plázs, de ismét útra kel a Bahart és Plázs közös partyhajója is, Metzker Viktóriával a fedélzeten. (x)Megosztás
Szerző: Pr Cikk
Létrehozva: 2022.07.06.
hirdetés

Siófok tengerpartján ezen a hétvégén is jobbnál-jobb bulikkal várnak a koncertek után is: pénteken a megszokott partysorozatok, szombaton pedig a NeccParty és Electric Circus ütemeire rúghatjuk többek közt a homokot.

Ha már kicsit sok volt a kánikula a városi betonplaccon, akkor épp itt az ideje, hogy hétvégén ledobjuk magunkat a Siófoki Nagystrand homokos tengerpartján, a Plázson, ahol ezúttal is a legjobb bulik várnak a két nap alatt. Pénteken ismét a Balaton habjait szelhetjük a Bahart-Plázs partyhajóján, a boat party hangulatfelelőse pedig a Plázs nagyasszonya, Metzker Viktória lesz, aki a kikötés után Yaminával együtt az Arénában pakolja tovább a lemezeket. Pénteken a nagyszínpadon BSW csapata ad élő koncertet, akik előtt Lmen Prala melegít be. A koncert után az Aréna mellett a clubban az Octopus techno csapata csapatja Tamás Szabóval és Envase-zel, a Music Teraszon pedig a Habpartyban merülhetünk el. Szombaton a nagyszínpadon ismét a rap lesz a főszerepben: Majka & Curtis ütős párosa hozza el legvadabb slágereit a Plázsra. Az ország egyik kedvenc partysorozata, a Necc Party is megérkezik ezen a napon Siófokra a ’90-es és 2000-es évek legkínosabb és egyben legászabb számaival. Aki egy kis latinos forróságra vágyik, az a Danza Kuduro buliján hajnalig tekergetheti a csípőjét a legforróbb latin, reggaeton és r’n’b dallamokra Chriss Wolf, Bonita, Emperor és Ziad prezentálásában. Éjszaka artisták, akrobaták és extrém táncosok lepik majd el a strandot az Electric Circus prezentálásában! A látványos cirkuszi show techno köntösben érkezik, hogy elvarázsoljon mindenkit. A buli hangulatfelelősei Martin Books, Daimond Rocks, Chrtphr, Hellomonkey, és R92 lesznek. Egy ilyen ütős hétvége után nem lehet csak úgy bepattanni az autóba vasárnap: a kellő levezetésről a Chill under the SUNdays, azaz Ibizafreakz és csapata gondoskodik, akik a Baleár-szigetek hangulatát idézik meg house dallamaikkal a Plázson.

(x)

Ezeket olvastad már?
Katalin hercegné csak úgy tündökölt: álomszép volt kék ruhájában

Katalin hercegné csak úgy tündökölt: álomszép volt kék ruhájában

Összetört Járai Máté: édesapját gyászolja a magyar színész

Összetört Járai Máté: édesapját gyászolja a magyar színész

Kaviár, rák, kígyóhús – Horváth Éva kisfiainak kedvenc ételei

Kaviár, rák, kígyóhús – Horváth Éva kisfiainak kedvenc ételei

„Csak békésen örökre elaludt" - meghalt a népszerű színésznő

„Csak békésen örökre elaludt" - meghalt a népszerű színésznő

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás