RETRO RÁDIÓ

Puskás-Dallos Bogi nem gondolta volna, hogy híres zenész lesz a férje

Énekes, műsorvezető, modell, környezetvédelmi aktivista – egy jó értelemben vett trendi fiatal, akinek az élete nem holmi színes szappanbuborék. Már a gimnáziumi évek alatt pontosan megtervezte a vágyait, amelyek nagy része megvalósult – most megtanulja megélni a jelen örömét.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.06.01. 18:00
összhang

„Nem gondoltam, hogy 25 éves koromig megvalósulnak a gimis álmaim”

Gondoltad, hogy a férjed is híres zenész lesz? – tette fel a kérdést a hot! magazin újságírója.

Azt végképp nem gondoltam! Tervezgetős lány voltam mindig, régen különösen! A naplómba leírtam az összes álmomat és célomat, és szentül hittem, hogy annak, amit leírok, súlya van” – árultra el.

„Huszonöt évesen visszatekintve rengeteg minden megvalósult arról a listáról, amit gimiskoromban írtam: az X-Faktor-mentorság, a show-műsorvezetés és az, hogy fiatalon szeretnék esküvőt. Tíz éve vagyok a pályán és úgy látom, mindig vannak olyan pontok, amikor érdemes megállni és újragondolni a célokat. Jelenleg ebben a fázisban vagyok. Folytatom a lemezkészítést és a koncerteket, de lelkileg egy kicsit megálltam. Szeretném kitalálni, mik azok a karrierlépések, amikre kihívásként tudok tekinteni.”

Hogy ismerkedtetek meg, és hon­nan tudtad, hogy Peti az igazi?

Petivel az X-Faktor forgatásán ismertük meg jobban egymást; korábban tudtunk a másik munkásságáról. Imponált, hogy milyen kitartóan és hosszan udvarolt nekem. Fokozatosan ismerkedtünk meg, és nem csak úgy beleugrottunk – emiatt működik a mai napig ilyen kiegyensúlyozottan a kapcsolatunk. Fontos lépcső volt az életünkben.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi mindenre büszke Puskás-Dallos Bogi a 25 éve alatt elértekből, akkor keresd a hot! magazin szerdán megjelent számát!

Ezeket olvastad már?
Berki Mazsi mellei hirtelen nagyobbak lettek

Berki Mazsi mellei hirtelen nagyobbak lettek

Sztárok, akiknek a durva szex lett a végzetük

Sztárok, akiknek a durva szex lett a végzetük

Felrobbant az internet: először mutatta meg egyéves kislánya arcát a sztárpár – Fotók!

Felrobbant az internet: először mutatta meg egyéves kislánya arcát a sztárpár – Fotók!

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás