RETRO RÁDIÓ

Megdöbbentő fordulat: Fekete Dávid ezért nem szabadulhat a börtönből? - Videó!

Úgy volt, hogy Fekete Dávidot kiengedik nyomkövetővel a lábán Pünkösd hétfőn, de mégsem így lett. Az egyik károsult elmondta a Tények Plusznak, hogy szerinte miért döntöttek így az illetékesek.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.06.04. 12:30
biztonság

Fekete Dávid pünkösd hétfőn mégsem szabadulhat a börtönből. Pedig csütörtökön még úgy volt, hogy egy év után nyomkövetővel a lábán kiszabadul.

A Tények plusznak megszólalt az énekes egyik károsultja, aki szerint ennek az az oka, hogy a férfi nagyobb biztonságban van a rácsok mögött, mint a szabad levegőn.

„Mi károsultak gyűjtögettünk, és a családunknak gyűjtögettünk, nem Fekete Dávidnak és bandájának. Ő nem családapákkal és családcentrikus emberekkel kötött furcsa ügyleteket, hanem elég komoly bűnözői szervezetekkel, uzsorásokkal, akik valószínűleg már nagyon várják, hogy személyesen is találkozhassanak vele és egyebek. Én nem tartom valószínűnek, hogy kint nagyobb biztonságban lenne, mint bent a börtönben” – fogalmazott a Tények Plusznak Varga Jenő.

Júliusig biztosan a börtönben kell maradnia Dávidnak

Bár az eddigi hírek arról szóltak, hogy a súlyos pénzügyi csalásokkal gyanúsított énekest kiengedik, a Győri Járásbíróság másodfokú tanácsa megváltoztatta ezt a döntést.

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája által a tegnapi napon letartóztatás megszüntetéséről szóló határozatot a Győri Törvényszék másodfokú tanácsa megváltoztatta és a gyanúsított letartóztatását egy hónappal – 2022. július 6. napjáig meghosszabbította. A döntés indokolásáról a bíróság a későbbiekben ad tájékoztatást” – tájékoztatta a Ripostot dr. Máté Kinga sajtószóvivő.

Fekete Dávidot közel 100 millió forint csalással és sikkasztással gyanúsítják. Az énekes 2008-ban volt a csúcson, ekkor majdnem megnyerte a Megasztár negyedik szériáját, végül Király Viktor lett a győztes.

Ezeket olvastad már?
Újabb világsztárok csatlakoztak a szegedi Deja Vu Fesztiválhoz

Újabb világsztárok csatlakoztak a szegedi Deja Vu Fesztiválhoz

Munkába menekül Kucsera Gábor a válása során

Munkába menekül Kucsera Gábor a válása során

Ismert modell lehetett Kucsera Gábor egyik szeretője?

Ismert modell lehetett Kucsera Gábor egyik szeretője?

Amikor kínozza a fájdalom, sérvkötőt visel a magyar színésznő

Amikor kínozza a fájdalom, sérvkötőt visel a magyar színésznő

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás