RETRO RÁDIÓ

Mégsem szabadul a börtönből Fekete Dávid

Sikkasztás és csalás miatt vették őrizetben 2021-ben az egykori megasztárost, akiről először az a hír érkezett, hogy szabadlábra kerülhet, de most mégis várnia kell vele.Megosztás
Szerző: metropol
2022.06.03. 15:30
bíróság

Mégis börtönben marad az egykori megasztáros, Fekete Dávid - tudta meg a Ripost.

Bár az eddigi hírek arról szóltak, hogy a súlyos pénzügyi csalásokkal gyanúsított énekest kiengedik, a Győri Járásbíróság másodfokú tanácsa megváltoztatta ezt a döntést. Fekete Dávid foghatja a fejét!

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája által a tegnapi napon letartóztatás megszüntetéséről szóló határozatot a Győri Törvényszék másodfokú tanácsa megváltoztatta és a gyanúsított letartóztatását egy hónappal – 2022. július 6. napjáig meghosszabbította. A döntés indokolásáról a bíróság a későbbiekben ad tájékoztatást” - tájékoztatta a Ripostot dr. Máté Kinga sajtószóvivő.

Szabadlábra kerülhet Fekete Dávid

„A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb a foganatba vételtől számított 4 hónapig elrendelte a gyanúsított bűnügyi felügyeletét” – írta a bíróság a Borsnak adott korábbi sajtóközleményében. Ebből az is kiderült, hogy Dávid mozgását figyelik majd.

„A tartózkodási helyét csak külön engedéllyel hagyhatja el. A magatartási szabályok megtartását a rendőrség a gyanúsított mozgását nyomon követő technikai eszközzel ellenőrzi” – írták. Az is kiderült, hogy a bíróság azért hozta meg a szabadulásról szóló döntést, mert az ügy mostani szakaszában nem indokolt az őrizetben tartás.

A Bors úgy tudja, hogy Dávid egyébként családhoz ment, hiszen édesanyjánál húzza meg magát jelenleg. Ha minden igaz, jelenleg ez az egyetlen hely, ahol szívesen látják, illetve, ahol életvitelszerűen maradhat.

Ezeket olvastad már?
Itt a bizonyíték! Viharos szakításuk után újra együtt a magyar sztárpár

Itt a bizonyíték! Viharos szakításuk után újra együtt a magyar sztárpár

Hatalmas meglepetés érte Tóth Andit

Hatalmas meglepetés érte Tóth Andit

Ezt a titkot hordozza Kulcsár Edina és G.w.M születendő kislányának neve

Ezt a titkot hordozza Kulcsár Edina és G.w.M születendő kislányának neve

Smink nélkül mutatta meg arcát Ördög Nóra - Videó!

Smink nélkül mutatta meg arcát Ördög Nóra - Videó!

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás