Dér Heni dalra fakadt, miután újra szerelmet vallott a megújult Camponában





A hétvégén több százan jöttek el és álomkörnyezetben újították meg egymásnak tett fogadalmukat. A korábban sosem látott eseményre a nemrég megújult Camponában került sor. A legszerencsésebb pár hamarosan luxus nászútra indul. (x)



Megosztás
Szerző: Pr Cikk
Létrehozva: 2022.06.13.
hirdetés

Azonban nemcsak nekik friss és izgalmas ez az élmény, hanem mindenkinek, aki ellátogat a Camponába. A családi élményközpont teljes vásárlótere és az ahhoz kapcsolódó kiszolgáló egységek, az ételudvar és a mosdók is megújultak.

Dalra fakadt, miután újra szerelmet vallott

A közös akcióban részt vettek olyan közismert párok is, mint Tücsi és férje, a jégkorong válogatottal ismét A-ligába jutott Sofi. A tömegben feltűnt Dér Heni és Bakos Gergő is, hogy megerősítsék a násznép előtt tavasszal tett fogadalmukat. A láthatóan elérzékenyült énekesnő ezután magához ragadta a mikrofont és a női zenekarával, valamint tánckarával kiegészülve egy fergeteges koncertet adott az egybegyűlteknek. Istenes Bence Csobot Adéllal érkezett, de ők felmentést kaptak a fogadalomtétel alól, mert egész nap a saját műsoruk felvételén dolgoztak. Az események tortával és pezsgővel záródtak, ahogy ez egy (újjá) születésnapon dukál.

Képek forrása: Campona

A sztároknál is nagyobb kedvenc volt Campi

Egycsapásra belopta magát a vásárlók szívébe a Campona új kabalafigurája. A kedves szőrmókot Farkasházi Réka mutatta be, aki zenekarával, a Tintanyúllal adott koncertet a délelőtt folyamán. A gyerekek ezután egész nap keresték Campit a házban, hogy közös fotót készíthessenek vele a bérlők által felajánlott nyereményekért. Eközben több meseelőadást tartott a Center színház és állatbemutatóval kedveskedett a Tropicarium.

Zöldebb, szebb, szórakoztatóbb

A június 11-i családi program apropóját a Campona megújulása adta. Az eseményre ellátogatók már birtokba vehették a belső játszóteret, a relax zónákat és az Insta fotósarkot is. A 3 milliárd forintos felújítás során közel 10.000 négyzetméter burkolat és 4450 négyzetméter álmennyezet újult meg, az ételudvaron a korábbi 275 helyett már 415-en tudnak kényelmesen étkezni. Az épületben 200 növénnyel gyarapodott az organikus dekor, miközben a jobb levegőminőséget 13 új hűtőtorony biztosítja. További energiahatékonyság növelést jelent, hogy a világítás megújításához közel 2 kilométernyi LED szalagot építettek be. Az ehhez hasonló megoldásoknak köszönhetően a megújult épületnek körülbelül 20%-kal csökkent a rezsiköltsége.

A már meglévő elektromos töltést biztosító gépjármű parkolókon túl a létesítmény biciklitárolóval és szervízoszloppal bővül majd a nyáron, így a zöldebb közlekedési módokat preferálóknak is ideális célpont lesz a Campona. A bevásárlóközpont megújításának tervezésében az Access4you is részt vett, így a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élők továbbra is akadálymentesen közlekedhetnek a házban.

Az üzletek és márkák összetétele is változott: az új bérlőket (Sinsay, House, Cropp, TEDi, Sportisimo) ősszel további nemzetközi márkák követik majd. Az üzemeltető CPI Property Group fő célja a választék színesebbé tétele mellett az volt, hogy a globális trendekhez igazodva, nagyobb hangsúlyt kapjon a minőségi étkezés és a szórakoztatás. (x)





Ezeket olvastad már?
Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás