Édes titkot árult el Katalin: ilyen most a kis Sarolta hercegnő





Valójában igazi nagylányos fotók készültek az immár hétéves hercegnőről. Ritkán látni Katalinék gyerekeit, így tényleg elképesztő a változás!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.08.
születésnap

Harry herceg és Katalin hercegné nem arról híres, hogy gyermekeik fotóival posztolja tele a közösségi oldalakat. A királyi család csemetéit ritkán látni, de a születésnapok a hobbifotós Katalin számára is lehetőséget adnak, hogy megmutassa a gyerekek növekedését. Ezúttal a születésnapos Sarolta hercegnőről jelent meg két új fotó, amin látni, hogy milyen édes nagylány lett belőle.

A virágos réten, Sarolta kedvenc kutyájával kiegészült képek Norfolkban készültek. A hercegnő természetesen mindenki szívét elnyerte őszinte nevetésével és szépségével, amelyet a legtöbbek szerint édesanyjától és II. Erzsébettől örökölt. A királynő is nemrégiben, április 21-én ünnepelte születésnapját, ő 96 éves lett.

Katalin és Vilmos három gyermeket nevelnek. György herceg 2013. július 22-én, Sarolta hercegnő 2015. május 2-án, Lajos herceg pedig 2018. április 23-án született.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás