RETRO RÁDIÓ

Nem erre számított, Rácz Jenő felesége az anyaságról osztotta meg tapasztalatait





A kórházban derült ki, hogy gyulladás alakult ki a szervezetében, a méhszája pedig csak fél centire volt nyitva, így nem volt idő várni, császármetszéssel jött világra a kicsi.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.07.
gyermekvállalás

Rácz Jenő gyönyörű felesége, Dóri, örömmel számol be gyermekük szüléstörténetéről. A sztárséf szerelme bevallotta, nem így képzelte el az anyaságot. Dóri szerint a kis Kamilla egyvalamit biztosan apukájától örökölt, méghozzá a türelmetlenséget: a baba ugyanis a vártnál jóval hamarabb született meg - írja a Bors.

Rácz Jenő és felesége Fotó: RTL Sajtóklub

Beszámolója szerint a szülés előtti napokban már lejjebb ereszkedett a pocakja, aznap pedig beindult nála a fészekrakási ösztön: kitakarította a lakást, elment házat nézni, és a nagybevásárlást is elintézte. „Este 11-kor már kapcsolta volna le a villanyt a férjem, amikor kirohantam a mosdóba, mert elfolyt a magzatvizem” – tette hozzá Dóri. Császármetszéssel hozta világra kislányát, korábban azonban azt vallotta, hogy szeretné természetesen megszülni Kamillát. Egyik követője ezzel kapcsolatos érzéseiről kérdezte.

„Amikor elfolyt a magzatvíz, az egyetlen dolog, amire gondoltam, hogy a baba egészségesen megszülessen. A kórházban kiderült, hogy gyulladás alakult ki a szervezetemben, a méhszájam pedig csak fél centire volt nyitva, így nem volt időnk várni, hogy meg tudjam szülni. Én pedig minden tőlem telhetőt megtettem, hogy ez az út neki nyugodt és biztonságos legyen. Úgy történt minden, ahogyan annak kellett” – írja Instagramon Dóri.

Könnyen vett akadályok

A császármetszés utáni napokról is beszámolt a sztárséf felesége, aki szerint az első két nap nagyon nehéz volt, utána gyorsan javulni kezdett az állapota. Felépülése során végig optimistán gondolkodott, szülés után három héttel pedig már fájdalomcsillapítóra sem volt szüksége, mostanra minden simán megy. Dóri szerint a legelső dolog, amiről azt gondolta, könnyebb lesz, az mindenképpen a szoptatás. Mint írta, szerencsére van anyateje, de időnként nehézkes kislánya megetetése.

Arra a kérdésre, hogy Dóri olyannak képzelte az anyaságot, amilyennek most megtapasztalja, részletes válasz érkezett. „Sokkal rosszabbnak képzeltem! Amikor valaki megtudja, hogy babátok lesz, elkezdi nyomni a sok negatívat a jövendőbeli szülőknek, hogy pápá életed, pápá szex... Szerintem aki vendéglátózik, annak alapból nincs se élete, se nem alszik, úgyhogy ez csak a szokásos. Fiatalon dolgozol, aztán irány az edzés, aztán a buli, szóval akkor sem alszol semmit! Mióta megszületett a kicsi, sokkal többet vagyok itthon és pihenek, sőt itt egy kis tündér csuporka, akinek mennyország illata van, és a lélegzetvételeitől is elolvadok.”





Ezeket olvastad már?
Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás