RETRO RÁDIÓ

Kitálalt egy barát! Szabó Zsófi beláthatta, jó döntést hozott

Kiderült, Shane Tusup küzd, hogy visszakapja Szabó Zsófit. Mindeközben a csinos műsorvezető felszabadultnak érezheti magát a szakítás után – mesélte el Zsófi egyik ismerőse.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.24.
szakítás

A látszat néha csal, ahogy az nemrégiben ki is derült, amikor a látszólagos boldog párkapcsolatban élő Shane Tusup és Szabó Zsófi egyszerre közölte a hírt, szakítottak. A sokakat megdöbbentő tájékoztatást mindketten egy rövid szövegben közölték.

Fotó: Nemzeti Sport

Bármennyire is nehéz volt meghozni a döntést, a barátok szerint Zsófi megkönnyebbült, mondhatni végre felszabadult.

A Blikknek egy ismerős többek között elmondta, hogy Zsófi időnként érezte, hogy túl gyorsan történnek az események közte és Tusup között, de mindezek ellenére hagyta magát elcsábulni.

„A szakítás után már látja a hibáit, tudja, ez volt a jó döntés. Ez a szerelem nagyon intenzív volt, szenvedélyes, és minden gyorsan történt, Zsófinak szinte esélye sem volt, hogy a kapcsolata egyes szintjeit élvezze, megélje, máris újabb és újabb dolgok történtek” – kezdte egy közeli ismerős.

A páros alig egy éve ismerkedett meg egymással, akkor még az edző párkapcsolatban élt. Mint arról a Metropol is beszámolt, Shane Tusup az Instagramon halmozta el Szabó Zsófit szebbnél szebb bókokkal, ami be is vált. Kis idő elteltével Zsófi és Tusup már a közös jövőt tervezték.

„A kapcsolatuk elejétől fogva többen emlegették neki az edző régi ügyeit, de Zsófi hajthatatlan volt, ami érthető, hiszen ő maga szeretett volna dönteni a saját szerelmi életéről” – magyarázta a lapnak a barát. Majd hozzátette: „Amikor azon a bizonyos napon előjött Shane Tusup valódi énje, Zsófi nagyon megijedt, de hamar meg is hozta a döntést, hogy véget vet ennek a kapcsolatnak, épp azért, mert legbelül már látta a jeleit annak, hogy talán mégsem az amerikai férfi a megfelelő ember a számára, és bármennyire is sármos Shane, aki most is harcol Zsófiért, hosszú távon ez a jó döntés.”

Ezeket olvastad már?
Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Meglopták Tóth Andit, ordítozva őrjöng az énekesnő

Meglopták Tóth Andit, ordítozva őrjöng az énekesnő

Gyűlölik a szomszédok Harry herceget és Meghant

Gyűlölik a szomszédok Harry herceget és Meghant

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás