Shane Tusup nem sokáig búsult: már újra ezerrel csajozik





Shane Tusup állítólag vissza akarja hódítani Szabó Zsófit, virággal és levelekkel bombázza, miközben kiderült, hogy már ezerrel csajozik a neten.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.21.
szakítás

Shane Tusup látszólag boldog párkapcsolatban élt Szabó Zsófival, mígnem szerdán kiderült, hogy szakított a magyar sztárpár. A hírt mindketten rövid szövegben közölték rajongóikkal.

Azóta több részlet is kiderült a különválás hátteréről, így az is, hogy vélhetően Tusup dühkitörése, régi agresszív, üvöltözős énjének felszínre kerülése miatt visszakozott Zsófi.

Több lánnyal is kikezdett Shane az elmúlt napokban

És bár eddig a hírek arról szóltak, hogy az edző mindent megtesz azért, hogy visszakapja szerelmét, mert iszonyúan gyötri a szerelmi bánat, most úgy tűnik, a lobbanékonyságáról elhíresült úszóedző már a hivatalos bejelentés előtt újra csajozásba fogott.

A már 60 ezer feletti javarészt nőkből álló követői táborában keresi új partnerét, akik közül többen is szívesen vennék, ha érdeklődne irántuk.

Emese nem tartozik a rajongói közé. A személyi edzőként dolgozó influenszer azt állította, hogy a szintén sportmániás Tusup már legalább egy hete bombázza őt üzenetekkel a Reddit nevű közösségi oldalán, valamint sorra lájkolja az edzős képeit.

Egy hete kb nem értettem, miért írkál a Shane. Aztán most már igen… mondjuk nekem az engedélykéréseimben homokozik- idézte a nőt a Ripost, akinél azonban úgy tűnik nem kopogtatott sikerrel a férfi.

Végül is, pont az edzős képeimre reagálgat. Bár még nem kaptam egy halál tipik kardiózhatnánk együtt üzit - toldotta hozzá egy több sírva nevetős emoji kíséretében Emese. Márpedig, mindez véglegessé teheti a Szabó Zsófival történt szakítást.

Zsófinak is a neten kezdett el bókolni

Mint arról a Metropol is beszámolt, Shane Tusup az Instagramon halmozta el Szabó Zsófit szebbnél szebb bókokkal, így például azt is egy posztban árulta el, mennyire figyelemre méltónak tartja azt, hogy a műsorvezető lefutott 14 kilométert.

Teljesen le vagyok nyűgözve! Fogalmam sem volt, hogy ilyen tehetséges sportoló vagy? Mikor hívhatlak ki, hogy tudom-e tartani veled a lépést?”- írta akkor nyomulósan Tusup, amit aztán még számos másik követett, egészen addig, míg sikerrel járt Shane Zsófinál és egészen az eljegyzésig röpítette a férfit, ezt a tündérmesét döntötte romba a szétválás híre.

Vajon fogják-e még ilyen szerelmesen ölelni egymást Zsófiék? Forrás: Shane Tusup Instagram-sztorija

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás