RETRO RÁDIÓ

Shane Tusup nem sokáig búsult: már újra ezerrel csajozik

Shane Tusup állítólag vissza akarja hódítani Szabó Zsófit, virággal és levelekkel bombázza, miközben kiderült, hogy már ezerrel csajozik a neten.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.21.
szakítás

Shane Tusup látszólag boldog párkapcsolatban élt Szabó Zsófival, mígnem szerdán kiderült, hogy szakított a magyar sztárpár. A hírt mindketten rövid szövegben közölték rajongóikkal.

Azóta több részlet is kiderült a különválás hátteréről, így az is, hogy vélhetően Tusup dühkitörése, régi agresszív, üvöltözős énjének felszínre kerülése miatt visszakozott Zsófi.

Több lánnyal is kikezdett Shane az elmúlt napokban

És bár eddig a hírek arról szóltak, hogy az edző mindent megtesz azért, hogy visszakapja szerelmét, mert iszonyúan gyötri a szerelmi bánat, most úgy tűnik, a lobbanékonyságáról elhíresült úszóedző már a hivatalos bejelentés előtt újra csajozásba fogott.

A már 60 ezer feletti javarészt nőkből álló követői táborában keresi új partnerét, akik közül többen is szívesen vennék, ha érdeklődne irántuk.

Emese nem tartozik a rajongói közé. A személyi edzőként dolgozó influenszer azt állította, hogy a szintén sportmániás Tusup már legalább egy hete bombázza őt üzenetekkel a Reddit nevű közösségi oldalán, valamint sorra lájkolja az edzős képeit.

Egy hete kb nem értettem, miért írkál a Shane. Aztán most már igen… mondjuk nekem az engedélykéréseimben homokozik- idézte a nőt a Ripost, akinél azonban úgy tűnik nem kopogtatott sikerrel a férfi.

Végül is, pont az edzős képeimre reagálgat. Bár még nem kaptam egy halál tipik kardiózhatnánk együtt üzit - toldotta hozzá egy több sírva nevetős emoji kíséretében Emese. Márpedig, mindez véglegessé teheti a Szabó Zsófival történt szakítást.

Zsófinak is a neten kezdett el bókolni

Mint arról a Metropol is beszámolt, Shane Tusup az Instagramon halmozta el Szabó Zsófit szebbnél szebb bókokkal, így például azt is egy posztban árulta el, mennyire figyelemre méltónak tartja azt, hogy a műsorvezető lefutott 14 kilométert.

Teljesen le vagyok nyűgözve! Fogalmam sem volt, hogy ilyen tehetséges sportoló vagy? Mikor hívhatlak ki, hogy tudom-e tartani veled a lépést?”- írta akkor nyomulósan Tusup, amit aztán még számos másik követett, egészen addig, míg sikerrel járt Shane Zsófinál és egészen az eljegyzésig röpítette a férfit, ezt a tündérmesét döntötte romba a szétválás híre.

Vajon fogják-e még ilyen szerelmesen ölelni egymást Zsófiék? Forrás: Shane Tusup Instagram-sztorija

 

Ezeket olvastad már?
Katalin hercegné csak úgy tündökölt: álomszép volt kék ruhájában

Katalin hercegné csak úgy tündökölt: álomszép volt kék ruhájában

Összetört Járai Máté: édesapját gyászolja a magyar színész

Összetört Járai Máté: édesapját gyászolja a magyar színész

Kaviár, rák, kígyóhús – Horváth Éva kisfiainak kedvenc ételei

Kaviár, rák, kígyóhús – Horváth Éva kisfiainak kedvenc ételei

„Csak békésen örökre elaludt" - meghalt a népszerű színésznő

„Csak békésen örökre elaludt" - meghalt a népszerű színésznő

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás