RETRO RÁDIÓ

Schuster Lóránt: Végre eldobhattam a mankót! Se járókeret, se mankó, se járóbot

Schuster Lóránt súlyos műtétje után egy hosszú felépülés várt rá, aminek bár még nincs vége, de már jó úton halad a rocker.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.20.
felépülés

Schuster Lóránt jobb térdébe teljes protézist ültettek márciusban, ami után érthetően sokáig lábadoznia kellett a zenésznek. A P. Mobil rockzenésze az operációt követő kórházi rehabilitációra szorult. Ez idő alatt pedig csak járókerettel tudott közlekedni.

Márciusban műtötték a rockzenészt Fotó: Hír TV/YouTube

Schuster Lóránt végül április végén jöhetett ki a kórházból, ami után még egy darabig mankóval tudott csak járni, de mostanra már azt is eldobhatta. Az elmúlt néhány napban azért még otthon kellett lábadoznia, ráadásul a tökéletes felépülés érdekében mindig jár hozzá gyógytornász. A 72 éves zenész azonban mindezek ellenére már a koncertszezonra készül – írja a Bors.

„Sajnos nem tudtam ott lenni a május elsejei bulin, amit nagyon bánok de az egészségem mindennél fontosabb. Most új célom van, szeretnék teljes értékű lenni a június 11-i Aréna Garden koncertünkre. Ha kell székben is részt veszek a koncerten, csak rakjanak mellém egy láda sört is” – ismerte be nevetés közben a rocker, aki hozzátette, hogy már nagyon szeretne újra százszázalékos lenni. Azonban ameddig ez nem jön el, addig sem hagyja magára a zenekarát, hiszen igyekszik őket támogatni, illetve a szabadidejében szövegeket ír.

„A legnagyobb boldogságom, hogy nincsen semmi. Végre eldobhattam a mankót! Se járókeret, se mankó, se járóbot! Itthon már 4-5 napja sétálgatok segítség nélkül, de nehéz magamnak parancsolni, hogy ne erőltessem meg magamat. Már nagyon várom, hogy újra a színpadon legyek, a közönséggel, hiszen lételemem a közönség, a zene és a P. Mobil. Hogyha újra teljesen felgyógyulok, akkor ismét nyomhatom a leszúrt Rittbergereket, meg a szaltókat.”

Ezeket olvastad már?
Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás