„Nem volt egyszerű eset, de legmélyen jó ember volt” – búcsúznak a sztárok Berki Krisztiántól





A hírességek sorra vesznek búcsút a 41 évesen elhunyt egykori sportolótól és influenszertől. Van, aki a segítségét is felajánlotta a családnak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.06.
búcsú

Péntek délelőtt érkezett a tragikus és letaglózó hír, hogy 41 évesen elhunyt Berki Krisztián. A rendőrök azonnal a celeb IX. kerületi lakásához siettek és a lépcsőházat is lezárták. A rendőrség közben megerősítette, hogy Berki Krisztián lakásán kábítószer-gyanús anyagot találtak és emiatt büntetőeljárást is indítottak.

A korábbi sportvezető és műsorvezető 41 éves volt Fotó: Bors/Végh István

A celebtől búcsúzik többek között egykori műsorvezetőtársa, Kajdi Csaba, valamint Schobert Norbi is.

Berki korábbi műsorvezető társa sokkot kapott a celeb halálhírekor

A Metropol megkereste Demcsák Zsuzsát, aki lapunktól tudta meg, hogy a korábbi sportvezető elhunyt. Demcsák korábban a Life TV-ben együtt dolgozott Berkivel és a Bréking című műsort együtt vezették. „Ezt nem hiszem el. Imént fejeztem be a tanítást, nem olvastam a híreket. Elnézést kérek, de most nem tudok nyilatkozni” – fogalmazott szűkszavúan Demcsák Zsuzsa.

A segítségét is felajánlotta Berki Krisztián családjának Schobert Norbi

A fitneszgurut is mélyen megérintette az influenszer halála. A Facebookon egy közös fotót is posztolt a tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiánról. „Kedves Mazsi, Pamela, Nati! Osztozom gyászodban! Krisz csak 41 volt. Nem volt egyszerű eset, de legmélyen jó ember volt. Nem ezt érdemelte. Segítek bármiben!” – írta a kép mellé Schobert Norbi.

Kajdi Csaba is üzent a gyászoló Berki Mazsinak

Az ismert influenszert teljesen elszomorította Berki Krisztián halála és egyúttal részvétét fejezte ki a gyászoló családtagoknak és hozzátartozóknak. „Mélységesen elszomorít és őszinte részvétemet kívánom a hozzátartozóknak Berki Krisztián halála miatt. Az özvegynek kitartást kívánok a gyászhoz! R.I.P” – üzente Berki Mazsinak Instagram-sztorijában Kajdi Csaba.

„Jó utat, Barátom” – Hajdú Péter is elbúcsúzott Berkitől

Az üzletember az Instagram-oldalán egy szűkszavú posztban köszönt el a korábbi televíziós személyiségtől. „Nem találok szavakat! Maga voltál az erő, a kitartás és az akarat!! Jó utat Barátom” – írta a bejegyzéshez Hajdú Péter.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés

Cooky is búcsúzik Berkitől

A híres DJ Instagram-sztoriban köszönt el a 41 éves korában elhunyt médiaszemélyiségtől. Cooky a sztoriban egy közös fotót osztott meg Berki Krisztiánnal és fekete szíveket tett a kép alá. A fotót itt tekintheted meg.

Tóth Andi részvétét fejezte ki Berki családjának

A fiatal énekesnő is értesült Berki Krisztián haláláról és együttérzést fejezte ki a gyászolók felé. Emellett szólt a kommentelőknek is, akik gyalázzák az elhunyt celebet. „Én is hallottam a megrázó hírt, hogy Berki Krisztián már nincs közöttünk. Ezúttal is részvétem az egész családnak és baráti körének! Sajnos olvastam jó pár kommentet. Sokat is. Az emberiség kiábrándító és undorító. Mindenemmel kívánom, hogy Isten bocsássa meg minden szavatokat és gondolataitokat. Ez az ország velejéig romlott. Szégyellem magam helyettetek is” – fakadt ki Tóth Andi.

Tóth Andi búcsúzik Berki Krisztiántól Fotó: Instagram

 





Ezeket olvastad már?
„Melltartó nélkül is még jó” – Nemazalány szexi fotója mindent visz

„Melltartó nélkül is még jó” – Nemazalány szexi fotója mindent visz

Mikó Viki csodát tett az ukrán háború traumatizált csöppségével

Mikó Viki csodát tett az ukrán háború traumatizált csöppségével

"Kikérem magamnak" – kifakadt a Házasság első látásra Bogija, tisztázta, mi van közte és volt férje között

"Kikérem magamnak" – kifakadt a Házasság első látásra Bogija, tisztázta, mi van közte és volt férje között

Gömöri András Máté vodkával hidratál verseny után

Gömöri András Máté vodkával hidratál verseny után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás