RETRO RÁDIÓ

„Soha nem tudja majd feldolgozni” – Natiért aggódik Berki Krisztián gyászoló édesanyja

Napok óta kínzó fájdalom gyötri Berki családjának minden tagját. Az elhunyt híresség édesanyja maga is mélypontra került, ám sokkal jobban aggódik kilencéves unokájáért. A kislány volt ugyanis az, aki rátalált Krisztiánra a lakásuk teraszán.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.05.10. 05:50
felfoghatatlan

Még egy felnőtt embernek is nehéz lehet megbirkózni a gyásszal, gondoljunk csak bele, mi játszódhat le egy kislány lelkében… Berki Krisztián kislányával kettesben tartózkodott múlt pénteken a IX. kerületi bérlakásban. Natasa Zselyke szomjas lett, felébredt és édesapjához sietett, aki a teraszon volt, ám ő nem válaszolt neki. Natika azt hitte, hogy édesapja alszik, ezért betakargatta, … Később a telefon híváslistájában lévő utolsó számot tárcsázta, miután megérezte, hogy valami baj van... Berki ismerőse hívott segítséget, ám akkor már nem élt a médiasztár – írja a Bors.

„Próbáljuk feldolgozni a feldolgozhatatlant”

Berki édesanyja könnyei­vel küszködve beszélt lapunknak arról, hogy péntek óta szinte minden percében a tragédia részletein járnak a gondolatai. Majer Júlia Zsófia szerint ahogy telik az idő, úgy egyre több kérdés merül fel az érthetetlen haláleset kapcsán.

Most nem látom a holnapot sem. Egyáltalán nem. Nem tudom, hogy mi lesz, teljesen tanácstalan vagyok. Elképzelni sem tudom, hogy egy anya fel tudja-e dolgozni a gyermeke elvesztését. Erre nincsenek szavak. Mazsival együtt próbáljuk feldolgozni a feldolgozhatatlant, de nem lehet. Csak kérdések vannak, válaszok nincsenek. Egy 41 éves fiatalember szíve egyszerűen nem állhat le – mondta a Borsnak tanácstalanul Berki Krisztián édesanyja, aki nem hisz abban, hogy fia a drog miatt halt meg. Éppen ezért arra vár, hogy elkészüljön a boncolás eredménye és választ kapjon arra, hogy mi is történt valójában a fiával.

„A szívem szakad meg érte”

Zsófia, bár maga is rendkívül nehéz napokat él meg, leginkább unokájáért aggódik.

Nati egy nagyon okos lány, a szívem szakad meg érte… Soha nem tudja majd feldolgozni azt, ami és ahogyan történt az imádott apukájával. Borzasztó traumát kellett átélnie – mondta a nagymama, majd hozzátette: – Nagyon sajnálom, hogy ilyen korán és hirtelen kilépett Natikám életéből! Ennek még nem volt itt az ideje! – mondta Berki édesanyja, aki próbálja kizárni a híreket az életéből.

Büntetőeljárás indult

Mivel a rendőrség Berki lakásán kábítószergyanús anyagot is talált, így nemcsak a halála kapcsán nyomoznak a rendőrök, hanem egy büntetőeljárás is indult a BRFK-n. A nyomozás során vélhetően felkutatják Berki dílerét, így akár több hazai híresség is bajba kerülhet.

„Tájékoztatjuk, hogy a halálesettel összefüggésben továbbra sem merült fel az idegenkezűség gyanúja. A haláleset körülményeit közigazgatási eljárásban szakértők bevonásával vizsgáljuk. A közigazgatási eljárás mellett, mivel a helyszínen kábítószergyanús anyagot is találtak, a BRFK bűnügyi főosztály büntetőeljárást indított, amely folyamatban van” – tájékoztatta a Borsot a rendőrség.

Ezeket olvastad már?
Ki áll emögött? Terrorista tartalmakat osztottak meg Judy nevében

Ki áll emögött? Terrorista tartalmakat osztottak meg Judy nevében

Észre sem vette Kandász Andi, hogy éppen operálják

Észre sem vette Kandász Andi, hogy éppen operálják

Jeremy Renner nem adja fel a küzdelmet: keményen dolgozik, hogy visszatérhessen a filmvászonra

Jeremy Renner nem adja fel a küzdelmet: keményen dolgozik, hogy visszatérhessen a filmvászonra

Durva: Így nézett ki Tolvai Reni  a több mint 20 kilós fogyása előtt

Durva: Így nézett ki Tolvai Reni a több mint 20 kilós fogyása előtt

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás