Meglepő: II. Erzsébet királynőnek nem volt szimpatikus Katalin hercegné

Katalin hercegné igen nehéz utat járt be ahhoz, hogy elnyerje a királynő elismerését. De volt egy dolog, ami nem segítette a helyzetét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.29.
királyi család

Katalin már 7 éve randizott Vilmos herceggel, mire találkozhatott a királynővel. Mára már teljesen beilleszkedett a királyi családba, de még el kellett nyernie II. Erzsébet szívét is.

Katalin bizonyítani akart

Igen szigorú feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy valaki beházasodjon egy királyi családba. Belső források szerint Erzsébet királynő kezdetben úgy érezte, Katalinban nincs meg a munkamorál, ami egy hercegné esetében fontos lenne. Erre rá is cáfolt a hercegnéjelölt, ugyanis 2006-ban egy londoni cégnél kezdett el dolgozni részmunkaidőben. A teljes munkaidőt nem akarta bevállalni Vilmos miatt, azonban még ezt sem tudta összeegyeztetni magánéletével, ezért egy év múlva felmondott. Ez nem imponált a királynőnek.

Katalinnak nem volt könnyű bekerülni a királyi családba Fotó: Northfoto

Partiszervező lett

Katalin jobbnak látta, ha édesanyja partiszervező cégénél folytatja tovább a munkát. Ezt Katalin titkolta a nyilvánosság elől, ezért a királynő ebből csak annyit látott, hogy unokája barátnője sorra luxus partikon pózol. Katalin édesanyja észlelte, hogy a titkolózás nem vet túl jó fényt lányára, ezért ő maga árulta el a királynőnek, hogy valójában neki dolgozik és munka áll a partiképek mögött.

Első találkozás a királynővel

Hosszú évek múltán végre találkozhatott II. Erzsébettel, ami igen jól sikerült. Az esküvő közeledtével, pedig még inkább belopta magát az uralkodó szívébe. Katalin szervezési készségét és a sajtóval való bánásmódját látva Erzsébet megbizonyosodott róla, hogy megfelelő hercegnét választott magának Vilmos.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás