RETRO RÁDIÓ

Majdnem belehalt a koronavírusba Növényi Norbert

Megviselte, amikor egy évvel ezelőtt elkapta a koronavírust, de legyőzte a betegséget. Az olimpiai bajnok a TV2 hétfőn induló sikersorozatában szórakoztatja majd a nézőket.Megosztás
Szerző: e.j.
2022.04.11. 10:00
prevenció növényi norbert Doktor Balaton

Vadonatúj szerepben láthatják a nézők Növényi Norbertet! Az olimpiai bajnok birkózó az április 11-től új részekkel folytatódó Doktor Balatonban kapott szerepet: a TV2 sikersorozatában Csacsit, alias Füles Gézát, a balatoni szórakozóhelyek biztonsági szolgálatának ismert alakját játssza majd, aki tudja, hogyan kell rövidre zárni a konfliktusokat. Növényi a Metropolnak elmondta, hogy nagyon élvezte a forgatást, főleg az elmúlt két év koronavírus-helyzete miatt.

„Jó érzés volt a kollégákkal találkozni, remek a szereposztás, a legjobb színészek vannak a sorozatban! Jót tett a mindennapos elfoglaltság, a szövegtanulás remek agytorna volt, élveztem a változatos elfoglaltságot és a forgatási szünetekben is jól megvoltunk a stábbal” – mondta el a Metropolnak Növényi Norbert.

Megviselte a Covid

Az olimpiai bajnok számára nemcsak a korlátozások miatt volt nehéz a koronavírus-járvány időszaka, hanem azért is, mert ő is elkapta a vírust, ami majdnem az életébe került.

„Közel két hétig negyven-negyvenegy fokos lázzal feküdtem otthon, tizenöt kilót fogytam, aminek egy részét már sikerült visszaszednem. Kórházba nem mertem menni, mert attól féltem, hogy ott elkapok valami fertőzést. Minden köhögésnél azt éreztem, hogy az lesz az utolsó, mindenem fájt, kétségeim voltak afelől, hogy túlélem. Mindeközben próbáltam tartani a lelket a szeretteimben: a kedvesem és a gyerekeim nagyon aggódtak értem, de nem akartam megrémiszteni őket. Minden elképzelhető törődést megkaptam tőlük, a lányom hozott gyógynövényes készítményeket is, amelyek a gyógyszerek mellett sokat segítettek a gyógyulásban. Hiszem, hogy az ő szeretetük is nagyban hozzájárult abban, hogy kijöttem ebből a betegségből” – fogalmazott Növényi.

Végig egyetlen akarat munkálkodott benne: látnia kell felnőni a tizenkét éves fiát, ott kell lennie a gyermekei életének fontos pillanatainál és a kedvesével is megannyi csodát szeretne még megélni.

„Ötven éve sportolok, de miután meggyógyultam, eleinte egy séta is nehezemre esett. Természetesen fokozatosan tértem vissza a sportoláshoz, amit míg élek nem hagyok abba. Túl vagyok az orvosi vizsgálatokon is: a koronavírus után mindenemet kivizsgáltattam, és ennek tudatában kezdtem el újra edzeni. Heti ötször sportolok, a hétvégéim kizárólag a családé. Nem könnyű fennmaradni ebben a mai világban, de ők számomra a béke szigete.”

Fotó: Fábián Borbála/TV2

 

Ezeket olvastad már?
Itt a bizonyíték! Viharos szakításuk után újra együtt a magyar sztárpár

Itt a bizonyíték! Viharos szakításuk után újra együtt a magyar sztárpár

Hatalmas meglepetés érte Tóth Andit

Hatalmas meglepetés érte Tóth Andit

Ezt a titkot hordozza Kulcsár Edina és G.w.M születendő kislányának neve

Ezt a titkot hordozza Kulcsár Edina és G.w.M születendő kislányának neve

Smink nélkül mutatta meg arcát Ördög Nóra - Videó!

Smink nélkül mutatta meg arcát Ördög Nóra - Videó!

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás