Elszabadultak az indulatok: G.w.M a gyámügyhöz fordul a gyerekei miatt





Az elmúlt napokban G.w.M és exfelesége, Melanie a közösségi oldalakon csúnya szóváltásba kezdett. A probléma forrása, hogy a felek nem tudnak megállapodni közös gyerekük láthatása kapcsán. A népszerű rapper elhatározta: nem akarja tovább folytatni az üzengetést, ezért a gyámügyhöz fordul.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.08.
parázs vita

G.w.M, polgári nevén Varga Márk év eleje óta a média középpontjában áll. Hasonlóan Kulcsár Edinához, ő is kilépett boldogtalan házasságából, és új életet kezdett. Bár úgy tűnik, hogy Edina és Csuti kapcsolata rendeződött, a rapper és exe között feszült a viszony – írja a Bors.

Pénz és láthatás

Márciusban a gyerektartás kérdésén vesztek össze, most pedig amiatt esett egymásnak G.w.M és Melanie, mert az édesanya állítólag tiltja, hogy a rapper láthassa a gyerekét. Erről a minap az édesapa posztolt a közösségi oldalán, amelyben azt állította, hogy bár a kislánya felhívta őt, hogy találkozni szeretne vele, az édesanya azt nem engedte. G.w.M állításaira reagált exe is, aki cáfolta a férfi állításait, valamint kikérte magának a hangnemet. A Bors megkereste a rappert, aki kijelentette: most már biztosan jogi útra tereli a gyerekek körüli kérdést.

„Engem csak a gyerekeimmel lehet sakkban tartani”

Egyáltalán nem igaz az, amit Melanie írt, vagyis, hogy ne akarnék találkozni a gyerekeimmel. Tudom, hogy mindenféle rosszat írnak rólam a közösségi oldalakon, de engem ez egyáltalán nem érdekel. Engem csak a kislányom és a kisfiam érdekel – kezdte a Borsnak G.w.M, aki rettentően haragszik volt feleségére.

Én egy csalódott édesapa vagyok, akit a gyerekeivel igenis sakkban lehet tartani. Mindenki szerint én vagyok az, aki mocskolódik és támad, de azt senki nem látja, hogy Melanie mégis hogyan viselkedik a kamerákon és az Instagram-bejegyzéseken kívül. Nem kell mindent elhinni, amit ő mond! Az meg sajnos tény, hogy a felügyeleti kérdést mindenképp jogi vagy gyámügyi úton kell lerendezni, mert a kizárólagos felügyeletet nem fogom hagyni – nyilatkozta a lapnak a rapper, akinek az elmúlt napokban bőven kijutott a drámából.

„Még anyaként sem tudlak tisztelni”

A legutolsó vita pár napja robbant ki közöttük, amikor a rapper, G.w.M a következő formában fejezte ki véleményét gyermekei anyjáról:

Előadod magad milyen diplomatikus, kifinomult áldozat vagy, de azt kellene látniuk, ahogyan a gyerekek előtt vagy kamera nélkül viselkedsz. Szégyen, gyalázat vagy. Nem tisztellek innentől kezdve, de még anyaként sem tudlak, mert te teszed tönkre a gyerekeim lelkiállapotát. Szeretném, ha észhez térnél és nem magadat meg a pénztárcádat néznéd – fogalmazta meg bejegyzésében Márk.

Az elmúlt napok történéseinek fényében tehát a rapper úgy gondolja, hogy ideje drasztikusabb eszközökhöz folyamodni, vagyis a bírósághoz és a gyámügyhöz. Mint mondta, már számára teljesen mindegy, hogyan is beszél vele volt felesége, de a gyerekei érdekeit hatványozottan a szeme előtt tartja. A rapper lapunknak megjegyezte: a kialakult helyzet felér számára egy késszúrással, hiszen nem akarja, hogy a kettőjük közt zajló ellenségeskedésnek a gyerekeik igyák meg a levét.

Most az egyetlen örömöm, hogy Edina itt van mellettem és átsegít ezen a borzasztó időszakon – tette hozzá.





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás