RETRO RÁDIÓ

„Karácsonykor volt az eljegyzés” - új párjáról vallott Kocsis Korinna





A várandós műsorvezető olyan jól titkolja magánéletét, hogy se a szakításáról, se az eljegyzéséről nem tudott eddig senki.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.23.
Kicsattanó öröm

Kocsis Korinna a várandósága utolsó heteiben jár már, és egy kis aggodalmon kívül, remekül érzi magát. Annak különösen örül, hogy a kismamákra jellemző tünetek többsége őt nem érinti, leginkább csak a változékony időjárás és a fáradtság viseli meg őt.

 

Kocsis Korinna sugárzik a boldogságtól Fotó: Laufer Erzsébet

Továbbra is imádja a munkáját, így terhessége ellenére is elvállt néhány forgatást, sőt április utolsó napjaiban még egy fotózást is betervezett. Tudja persze, hogy ebbe a pici még beleszólhat, ha hamarabb érkezik - számol be Korinna aggodalmáról a Bors.

„Kicsit aggódok amiatt, hogy a legváratlanabb pillanatban és helyzetben megindul a szülés, Rácz Jenőék esetében is ez történt. Van egy csoport a Facebookon, Májusi babák néven, ott gyakran látom, hogy a frontok miatt hamarabb érkeznek a babák. Elkezdtem összekészíteni a szükséges holmikat, hogy nálam legyen, ha kell, hamar be tudjak menni a kórházba” – mesélte a kismama, aki már azon is sokat gondolkozott, hogyan neveli majd a kisfiát.

„Elképzelések vannak, aztán majd meglátjuk, hogy később milyen lesz a személyisége. Az első hetek, hónapok biztosan nem lesznek egyszerűek, de idővel kialakulnak majd ezek a dolgok” – ismerte be a Korinna, aki összességében úgy érzi, hogy párja lesz kettejük között a következetesebb.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Korinna Kocsis (@realkorinnakocsis) által megosztott bejegyzés

Korinna nagyon ügyesen tudja különválasztani a magánéletét a nyilvánosságtól, így mindenki abban a hitben volt, hogy ugyanaz a párja mint korábban. Elárulta a lapnak, hogy továbbra sem szeretné beengedni a magánéletébe a kíváncsi szemeket, de azért így utólag egy dolgon változtatna. Korábban közzétett néhány nyaraláson és családi eseményen készült közös fotót, amelyek azóta eltűntek az Instagram-oldaláról.

„Öt évig voltunk együtt”

„A korábbi párommal szakítottunk, ezt talán rosszul kommunikáltam, mert nem publikáltam. Öt évig voltunk együtt, utána viszonylag éles váltás volt az életemben. A mostani párom elfogadja, hogy a nyilvánosság része az életemnek, de a kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy nem szeretne ebben részt venni, én pedig ezt maximálisan tiszteletben tartom – ismerte be a csinos időjós, akinek szerelme tavaly kérte meg a kezét.

”Karácsonykor volt az eljegyzés, igazából ezt sem vertük nagydobra. Azt beszéltük, hogy szeptemberben szeretnénk megtartani az esküvőt, de kicsi az esély, hogy pár hónap alatt, pici babával megszervezzük. Úgy döntöttünk, akkor fogjuk megtartani, amikor már egy picit szabadabban élhetjük meg a nagy napot„ – mondta Korinna, aki a terhessége minden pillanatát igyekszik kiélvezni, de már nagyon várja, hogy megszülessen a kisfia.





Ezeket olvastad már?
Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás