RETRO RÁDIÓ

Beigazolódott a gyomorforgató gyanú! Johnny Depp ágyába székelt Amber Heard

Folytatódik Hollywood legmocskosabb pereskedése Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard között.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.30.
Hollywood-i pereskedés

Négy hétig fog tartani a bírósági tárgyalás, amely azért indult, mert a Karib-tenger kalózainak sztárja becsületsértésért és rágalmazásért beperelte exnejét. Korábban egy interjúban a bántalmazásáról vallott a színésznő, ami Johnny Depp karrierjének végét jelentette, ezt tetézte, hogy a The Sun brit bulvárlap pert nyert a színész ellen, és feleségverőként hivatkozhatnak rá.

Johhny Depp rágalmazásért és becsületsértésért pereli volt feleségét – Fotó: AFP

A legújabb fejlemények egyelőre Depp felé billentik a mérleg nyelvét, ugyanis néhány napja mi is beszámoltunk róla, hogy Amber egyik ügyvédje hamisan azt állította, hogy egy sminktermékkel rejtette el évekig a sérüléseit a nő 2016-ig. Miközben a terméket 2017-ben dobták piacra, amikor már nem voltak házasok.

Most a család egyik korábbi testőre árulta el a bíróságon tanúként, hogy Amber Heard bevallotta a füle hallatára, hogy a közös ágyukban Depp fekvőhelyére végezte el a „nagydolgát” – számolt be róla az Insider.

Hatalmas botrány kerekedett a házasságukból – Fotó: AFP

2016. április 21-én tartották a színésznő 30. szülinapi buliját, ami a pár Los Angeles-i penthouse-ában volt megtartva, ám Johnny Depp késve érkezett a partira, ugyanis a romló pénzügyi helyzetéről tárgyalt a menedzserével. A vacsora során összeveszett a pár, és állítólag Amber szidalmazta és meg is ütötte férjét. A férfi ezért lelépett az estéről, és a Hollywood Hills-i lakásában aludt.

Másnap Amber a húga társaságában elutazott a Coachella fesztiválra, és oda a Jenkins nevű biztonsági ember is elkísérte, aki szerint ott szóba került a „főnök ágyában hagyott meglepetés is”. A színésznő saját bevallása szerint ez egy „rosszul elsült vicc” volt csupán a részéről. Az általa ott hagyott székletet végül a házvezetőnő találta meg, és Amber akkor azt a kutyáikra fogta. Ez már akkor is hihetetlen volt, ugyanis két kis yorkshire terrierjük volt csupán.

Ezeket olvastad már?
„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás