Amber Heardék kamuzhattak a bíróságon! Johnny Depp felé billenhet a mérleg

A Karib-tenger kalózai filmek sztárja indított pert exfelesége ellen rágalmazásért. A per végét jelentheti Amber egy elszólása.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.25.
Hollywood-i pereskedés

A két színész ügyének tárgyalása tartja lázban az egész világot jelenleg. Miközben Johnny Deppet konkrétan kirakták a készülő filmjeiből és el kell viselnie, hogy a The Sun magazin „feleség-verőként” hivatkozhat rá, addig Amber számára nem igazán volt eddig semmilyen felelősségre vonás. A színész becsületsértésért és rágalmazásért perelte most be a feleségét, ugyanis a nő azt állította, hogy házasságuk alatt a férfi bántalmazta őt.

A páros csupán 2 évig volt házas Fotó: AFP

Az ügy kapcsán a rajongók nagy része Johnny Depp mellett áll, és remélik, hogy az ítélettel javíthat a megítélésén a sztár. Eközben Amber Heard ügyvédei bizonyítani akarják, hogy Johnny erőszakos jellem és a házasságuk alatt erőszakoskodott a fiatal színésznővel és drog- illetve alkohol befolyásolta állapotban tombolt.

Johnny Deppet már sosem fogjuk Jack Sparrow-ként látni újra a képernyőn Fotó: AFP

A legújabb hírek szerint azonban nagyot hibázott Amber és az ügyvédcsapata – szúrta ki a Promotions.

A bíróságon ugyanis a hölgy egyik ügyvédje bemutatott egy sminkterméket, amivel állítólagosan mindig eltakarta házasságuk alatt a nő a sérüléseit. Azonban a Milani márkájú sminktermék 2017-ben került a boltok polcaira, miközben a házasságuk már 2016-ban véget ért.

Ha a bíróság kimondja, hogy hazudott Amber, az jó néhány évvel a válásuk után végre eredményt hozhat a „Hollywood legmocskosabb perének” nevezett tárgyaláson.

Az alábbi videóban beszél arról az ügyvéd, hogy mely terméket használta Amber állítólagosan, azután pedig egy felvétel arról, hogy mikor dobták piacra az alapozót.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás