RETRO RÁDIÓ

Johnny Depp-Amber Heard per: az esküdtek egymásnak ellentmondó beszámolókat hallanak a házasságról





A válófélben lévő feleség tanácsadója, Heard úgy mutatja be Deppet, mint egy „megszállott volt férjet, aki bosszút áll”.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.16.
bántalmazás

Johnny Depp és Amber Heard viharos három évig tartó házasságáról egymásnak ellentmondó beszámolókat hallhattak az esküdtek, Depp volt felesége elleni rágalmazási perének nyitónapján egy amerikai bíróságon. A színész ügyvédei azzal vádolják Heardot, hogy azért vádolta meg férjét családon belüli erőszakkal, hogy így fellendíthesse saját karrierjét. Heard ügyvédei eközben azzal érveltek, hogy állításai igazak, „és Mr. Depp csak annyit akart tenni, hogy megalázza Ambert és tönkretegye a karrierjét”.

Johnny Depp vesztét okozhatja a bíró ítélete (Photo by Frank Lovicario/NurPhoto)

A bíróságon a filmsztárok elhidegült párjuk másik énjét igyekeztek bemutatni a nyitóbeszédekben. Heard ügyvédje szerint Depp „megszállott és bosszúálló volt”, míg a színész védőügyvédje azt bizonygatta, hogy Heard olyan nő, aki „fizikai erőszakhoz folyamodik, tárgyakat dobál. Depp ügyvédje, Ben Chew azt állította, hogy „Miss Heard vádjait Depp úr válási kérelme váltotta ki”. Ugyanakkor a Heard ügyvédje azt mondta, hogy bizonyítani fogják, hogy Depp „önmaga erőszakos oldalát szörnyetegként” jellemezte, miközben „a kábítószerrel és alkohollal küzdött”.

Amber Heard soha nem akarta feltárni a nyilvánosság előtt, hogy ki az igazi Johnny Depp”- mondta ügyvédje, Ben Rottenborn, aki hozzátette, hogy ez a tárgyalás során ki fog derülni.

Depp ügyvédei azt állították, hogy Heard Washington Postban korábban megjelent véleménycikke (amely az Aquaman mozibemutatójának előestéjén jelent meg), „hamisan és tisztességtelenül tüntette fel gazembernek Depp-et”. Ügyvédje, Camille Vasquez szerint a színész „úgy fog meghalni, hogy bármit is tesz, mindig lesznek olyan emberek, akik azt hiszik, hogy bántalmazott egy nőt” és Heardet színpadi mesterkedéssel is vádolta.

„Évek óta éli és leheli ezt a hazugságot” – mondta- Egy életre szóló teljesítményt készül nyújtani ezen a tárgyaláson„-emelte ki Herad-ről szólva Depp ügyvédje.

Heard ügyvédje ugyanakkor azt szögezte le, hogy Depp volt felesége elleni vádjait arra tervezték, hogy „félrevezessék a bíróságot”, és ügyfelük ügye az első módosítás értelmében a szólásszabadsághoz való jogáról szólt.

„Ez az, amiről dönteni kell” – mondta J Ben Rottenborn, a Heard ügyvédje. Az ügyvéd azt is megjegyezte, hogy Depp megpróbálja bebizonyítani, hogy „a Miss Heard róla szóló szavai hamisak… ő ilyet nem is tud tenni”.

Depp úr csapata megpróbálja ezt az esetet szappanoperává varázsolni, pedig a bizonyítékok terhelők Mr. Depp számára”- hangsúlyozta a feleség ügyvédje.

A virginiai tárgyaláson Depp sötétkék öltönyben, fekete ingben és krémszínű nyakkendőben volt. Felesége pedig szürke blézerben, szigorú kontyba tett hajjal vett részt. A sárdobálással teli per, amely valószínűsíthetően akár hét hétig is eltarthat valószínűleg egyik színész karrierjének sem tesz jót- tudósított a The Guardian.





Ezeket olvastad már?
Megdöbbentő, mit talált Wolf Kati a táskájában – Videó

Megdöbbentő, mit talált Wolf Kati a táskájában – Videó

Korda György 85 évesen újra stúdióba vonult

Korda György 85 évesen újra stúdióba vonult

„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

„Nekem ez a legszebb ajándék” – Soltész Rezső unokája Luxemburgból repül haza nagypapája 79. születésnapjára

„Nekem ez a legszebb ajándék” – Soltész Rezső unokája Luxemburgból repül haza nagypapája 79. születésnapjára

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás