Henger Éva okozhatta a két halálos áldozatot követelő balesetet





Olasz lapok szerint az egykor népszerű felnőttfilmes színésznő ült a volán mögött a két ember halálát okozó balesetnél csütörtök délelőtt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.30.
kettős tragédia

Az ezredforduló környékének egyik legnagyobb felnőttfilmes ikonja, Henger Éva és férje, Massimiliano Caroletti filmproducer ült abban az autóban, ami Dombóvár és Kocsola között karambolozott - szúrta ki a Blikk. A balesetben ketten haltak meg: a másik autóban ülő 66 éves nő és egy 71 éves férfi A bordó Renault a felismerhetetlenségig összetört, az autót tűzoltók vágták szét. Az olasz Corriere della Sera a filmsztárt menedzselő ügynökség igazgatójára hivatkozva azt írja: „Henger alsó és felső végtagjain, a férje pedig mellcsontján szenvedett töréseket. ”Azt meg lehet erősíteni, hogy mindketten túl vannak az életveszélyen„ - nyilatkozta Paolo Pasquali.

Henger Évát 1989-ben, 17 éves korában Miss Tini Hungarynek választották. 1990-ben Olaszországba ment, ahol Riccardo Schicchi pornóproducer barátnője lett, majd összeházasodtak, és két gyermekük született. Főként sztriptíztáncosként dolgozott, de szerepelt jó pár itthon is nagy sikerű pornófilmben, de feltűnt tévésorozatokban is. Második férjétől, Paolo Pasqualitól egy gyereke született.

Henger Éva 2016-ban Olaszországban egy zenés műsor házigazdájaként Fotó: Mimmo Lamacchia / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás