Lerántja a leplet a Jóban Rosszban sztárja, ő értesült utoljára - Videó





Tudtad, hogy először Meli szerepét pályázta meg? És azt, hogy ő tudta meg utoljára azt, hogy karaktere a főorvossal jön össze?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.15.
kulisszatitok

Antalfi Anett elárult egy kulisszatitkot, mégpedig azt, hogy ő tudta meg utoljára, a Jóban Rosszban című sorozatban Gazdag Tibor lesz a párja. Arról is beszélt, hogy először Meli szerepét pályázta meg, de nem bánja, hogy arra nem őt választották. Iszonyatosan boldog volt, amikor beválogatták a csapatba, ami jól is jött neki, mert éppen akkor költözött Budapestre. A naiva karaktere nem volt idegen számára, mint mondta, mindig ezeket a szerepeket kapja meg. Attól tartott csak, hogy nem lesz majd karakterfejlődése, de idővel ezek az aggodalmai szertefoszlottak.

„Az első nap egyébként ijesztő volt, merthogy mindenki sürgött-forgott, mondták, hogy ezt így, ez így van... Azt sem tudtuk, hogy mi történik velünk, de egyébként nagyon meglettünk dicsérve” - nyilatkozta Antalfi Anett. A színésznő sajnálja, hogy a sorozat véget ért, de mindig kedves marad számára ez az időszak.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás