Zámbó Krisztián borzalmas szörnyeteggé változott - Fotók!





Zsuzsika szerint a kedvesének a „A lelke gyönyörű!” A legutóbbi Sztárban Sztár adásban a felismerhetetlenségig sminkelték az énekest.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.08.
Szépség és a Szörnyeteg

Zámbó Krisztián elsírta magát a meghatottságtól a TV2 Sztárban Sztár színpadán. Nem csoda, hiszen már régóta vágyott arra a szakmai elismerésre, amit vasárnap este végre megkapott. Krisztián szerelme, Zsuzsika mellette táncolt a színpadon. Együtt nyerték el a nézők szeretetét.

Zámbó Krisztián tarolt vasárnap este: bezsebelte a maximális zsűripontszámot, így 40 ponttal és a nézők elismerésével ülhetett a páholyban. Krisztián teljesen elérzékenyült, még egy könnycseppet is elmorzsolt örömében, ami nem csoda, hiszen pályafutását nem éppen a kiegyensúlyozott siker jellemzi.

Hosszú évek óta bármit is tett vagy énekelt, mindig elhunyt édesapjához hasonlították. Zámbó Jimmy fiaként nehéz volt labdába rúgnia, főleg ha éneklésről volt szó, viszont elég volt egyszer hibáznia, hogy kikezdjék. Krisztián most végre megkapta az elismerést, amitől érthető módon a mennyországban érezte magát. Meat Loaf: Bármit megtennék a szerelemért című számával mindenkit levett a lábáról. Az énekes a műsor után mesélt érzéseiről a Borsnak.

Együtt szerepeltek a szerelmesek a színpadon Fotó: Bors

Álltam már a színpadon többször úgy, hogy azt éreztem, nem sikerült... A Sztárban Sztárban is többször álltam a kiesés szélén, de most kimondhatatlanul boldog vagyok. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy nemcsak a zsűri, de a nézők is engem találtak a legjobbnak. Annak külön örülök, hogy nem kerültem skatulyába, és mint Zámbó Jimmy fia, ha jól teljesítek, akkor nyerhetek is. Nagyon sokat dolgozom, és azt gondolom, ezt most mindenki látta. Látták, hogy mennyire akarom, hogy milyen komolyan veszem ezt a műsort, és ígérem ez a továbbiakban is így lesz” – áradozott Krisztián, akit szerelme eddig is mindig támogatott, ám vasárnap este nemcsak a kulisszák mögött, a színpadon is mellette állt. Zsuzsika hófehér ruhában táncolt, szörnnyé maszkírozott párja mellett. A Borsnak elmondta, meglepetésnek szánták a közös szereplést.

Barátnőjének mindenhogy tetszik Fotó: Bors

„Nemcsak lelkileg tudtam támogatni Krisztiánt, de lett egy olyan közös emlékünk, ami örökre megmarad. Ráadásul pont most kapott 40 pontot is, így együtt győztünk. Azt akartuk, hogy senki ne tudjon arról, hogy benne leszek a produkcióban. Egyedül apukám tudta, szóval a családunk többi tagjának meglepetés volt” – mesélte az énekes párja, aki szörnyként is imádta Zámbó Krisztiánt.

Nekem nagyon tetszik Krisztián, és bármilyen rondára maszkírozhatják, a lelke gyönyörű, én mindenhogy szépnek látom” – mondta kedvesen Zsuzsika, aki 11 éve támogatja és szereti Krisztiánt.

 

 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás