„Volt, hogy azt éreztem, feladom” – kapcsolatáról vallott Hódi Pamela





Együtt áll a kamerák elé Hódi Pamela és Tóth Bence. A pár hamarosan a TV2 Drágám, add az életed! című műsorában mérkőzik meg és enged bepillantást a kapcsolatukba.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.30.
küzdelem

Eljött a pillanat, hogy Hódi Pamela és Tóth Bence elárulja, hogyan is működik ilyen harmonikusan a házasságuk. A pár úgy érezte, hogy gyermekük, Evolet születése után eltelt már annyi idő, hogy bátran vállaljanak televíziós szereplést.

Nem az a mérvadó, hogy párként szerepeljünk, már egymás nélkül is vállaltunk volna el felkéréseket – mesélte a Borsnak Pamela.

Most már ott tartunk magánügyileg, családilag, hogy teret adhatunk annak, hogy kicsit beengedjük az embereket a magánéletünkbe.

Pamela és Bence közös kislánya, Evolet tavaly májusban született.

A saját intim szféránkra összpontosítottunk, de így, lassan egy év után úgy éreztük, ennyi belefér, hogy elvállaljuk ezt a műsort.

A házaspárból árad a harmónia és a kiegyensúlyozottság, így nagyon extrém meglepetések nem is derültek ki egyikőjükről sem a forgatások során.

Mindent tudunk egymásról, és tisztában vagyunk a másik erőviszonyaival. De volt olyan játék, ahol Bence még külön is kiemelte, milyen büszke volt rám – mondta Pamela, akinek néha akadtak nehézségek a fizikai megterhelést igénylő játékok során.

Volt kilenc hónapnyi terhességem, utána megszületett a kicsi, és otthon voltam. Azt gondolom, a fizikális állapotom nem ott tart, ahol kellene. Volt olyan feladat, ahol 3 perc intenzív mozgás után az életemért küzdöttem, és azt éreztem, feladom. De nem adtam fel. Egy dolgot megbeszéltünk, semmit sem fogunk feladni – mesélte büszkén Pamela a Borsnak.

A pár mindenben közösen döntött a játék során, de az influenszer nem fél bevallani, hogy náluk Bence hordja a nadrágot.

Ő a határozottabb, ez egyértelmű. Az én horoszkópom Mérleg, sokszor vagyok döntésképtelen. Az i-re a pontot mindig Bence teszi fel, de hát ez így is van rendjén, hisz ő a férfi – mondta Pamela.

Hogy a házaspár milyen eredményt ér el a TV2 Drágám, add az életed! című páros vetélkedőjében, és milyen izgalmakat kínál még a megújult game-show, hamarosan kiderül.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás