RETRO RÁDIÓ

Titkolják az Exatlon versenyzői előtt a háborút, így tudta meg Tóth Dávid

Miközben Magyarország szomszédságában háború dúl, az Exatlon Hungary játékosai Dominikán, a világ történéseitől hermetikusan elzárva versenyeznek. Nincs náluk telefon, nincs internet, tényleg semmit nem tudnak a világ eseményeiről a kiesésükig.Megosztás
Szerző: Dózsa Gabriella
2022.03.21. 06:00
Kiderült az igazság

A történelem ismétli önmagát, Tóth Dávid a koronavírus után most másodszor szembesül azzal kiesése után, hogy a világot szörnyű események sújtják. A műsor szabályai szerint ugyanis az Exatlon versenyzői internet és telefonjuk nélkül élik dominikai mindennapjaikat, küzdenek meg egymással nap mint nap. Éppen azért lett így kitalálva a sportreality, hogy semmi külső tényező ne befolyásolja a versenyt.

Szíven ütötte a háború ténye a világbajnok kajakozót

A szabályok szerint odabent a március elején kirobbant ukrán–orosz háborúról sem tudnak semmit, titokban tartják.

„Az Exatlon Hungary a világ történéseitől hermetikusan elzárva készül. Szerencsére a versenyzők családtagjai biztonságban vannak, senkit nem érint testközelből a kialakult helyzet. Természetesen amikor a produkció azt érzi, hogy már a játékosokat is be kell avatni a történésekbe, meg fogja tenni, ahogy a második évad idején is tette a világjárvány kirobbanásakor” – írta közleményében a TV2.

Az olimpiai ezüstérmes kajakos saját évada közben berobbant a világba a koronavírus, átvette az irányítást életünk felett. De akkor tájékoztatta őket a stáb, elmondták, amit tudtak a világjárványról, és megnyugtattak mindenkit, hogy a családjuk itthon jól van. Így valamennyire fel tudtak készülni arra, ami a műsor után várt rájuk.

„Most az egy nappal korábban kiesett csapattársam azzal fogadott a kiesettek szállásán, hogy otthon háború van” – mesélte a Borsnak Tóth Dávid hazaérkezése után.

Szabó Dorka az otthont Európára értette, nem Magyarországra, de így is letaglózott. Tudtam, hogy pattanásig feszült a két ország között a viszony, benne volt ez a háború sajnos a levegőben. Ennek ellenére is nagyon nehéz ezt felfogni, feldolgozni. Bízom benne, hogy sikerül mihamarabb rendezni a helyzetet a két ország között” – mondta a sportember lapunknak.

Gelencsér Timi új szerepkörben debütál. Negyedszerre is megérkezett Dominikára múlt héten a gyönyörű szépségkirálynő, aki az első évadban versenyzőként, később riporterként szerepelt az Exatlonban. Timit helyett idén már Nagy Réka a riporter, így senki nem tudta, milyen szerepkörben tűnik most fel. Ma este kiderül, hiszen újra debütál az adásban.

Ezeket olvastad már?
Lotfi Begi különleges produkcióval tör nemzetközi babérokra - Videó!

Lotfi Begi különleges produkcióval tör nemzetközi babérokra - Videó!

Oláh Gergő: Akár a gyereked életébe is kerülhet a karriered!

Oláh Gergő: Akár a gyereked életébe is kerülhet a karriered!

Szandi brutál dekoltázzsal dobja fel a szürke hétköznapokat - Fotó!

Szandi brutál dekoltázzsal dobja fel a szürke hétköznapokat - Fotó!

Súlyos balesetet szenvedett VV Szandika: Éppenhogy megúsztam a tragédiát

Súlyos balesetet szenvedett VV Szandika: Éppenhogy megúsztam a tragédiát

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás