Schobert Norbit úgy kerülték a lányok, mintha pestises lett volna





A fitneszguru egy szokatlanul őszinte interjúban mesélt szerelmi életéről, és arról, hogy 18 éves koráig senki nem látta őt meztelenül.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.24.
vallomás

Schobert Norbi nem titkolja, a gyermek- és kiskamaszkora nem éppen úgy alakult, ahogyan egy „egészséges” gyerkőc esetében szokott. Az, hogy másodmagával volt kövér az iskolában, ahova járt, nemcsak azt eredményezte, hogy céltáblává vált, de azt is, hogy esélye sem volt megélni a kamaszszerelem csodáját és csalódását. A lányok úgy kerülték, mintha pestises lett volna. Egyetlen próbálkozása volt 10 éves kora körül, de akkor még sovány fiúcska volt, hiszen csak egy évvel később, nagymamája halálakor vált bánatevővé, ami végül a szenvedélye lett – a fitneszguru a Ripost7 hetilapnak vallott fiatalkori életéről.

Ripost7: Ki volt az első szerelme?

Schobert Norbi: Nagyjából negyedikes lehettem és még vékony, amikor megszöktettem Kepess Katalint, aki az osztálytársam volt. Rávettem, hogy iskola helyett menjünk el a vidámparkba, és egész nap dodzsemeztünk. Ő volt az első szerelem, de persze még a kezét se fogtam meg. Viszont hatalmas botrány lett a randiból.

Fotó: Bors

Ripost7: És az első beteljesült szerelem?

S. N.: Középiskolásként már száznégy kiló voltam, amikor a testneveléstanár behívott a szertárba és a kezembe adott egy cikket az űrhajós diétáról és ezzel megváltoztatta az életem. Attól fogva mindig volt a zsebemben egy szál kolbász és azt eszegettem. Esténként négy kilométert sétáltam, később már kocogtam, egy évre rá pedig futottam. Rohantak le rólam a kilók. Egy hónap alatt tíz kilót fogytam, a tanév végén már mínusz 25 kilónál tartottam és lementem karatézni. Na, ezután kezdtem el csajozni! Rendesen megvadultam. Nyáron elmentem dolgozni a Margitszigetre egy kertészetbe, és egy hónap alatt kerestem ötezer forintot. Vettem egy Csepel bicajt, azzal mentem mindenfelé. Egyszer éppen egy fagyizó előtt álltam és fűztem a lányokat, amikor a tulaj megkérdezte, akarok-e fagyit árulni. Persze, hogy akartam, hiszen az ingyengombócokkal remekül lehet udvarolni! Így szedtem fel az első lányt, akit megcsókoltam egy kapualjban.

Ripost7: Menő fickó lett a duci srácból?

S. N.: Igen. Egy nyár alatt kerestem harmincötezer forintot, ami nagyon nagy pénz volt, és letettem a jogsit nagy motorra, majd vettem egy 250-es MZ-t. Beszereztem egy műbőr dzsekit és egy Ricse-kendőt. Akkor már hatvan kiló alatt volt a súlyom, karatéztam, jól néztem ki. Mindenfelé fuvaroztam a lányokat. Aranyéletem volt. Folyton csajoztam, de 18 éves koromig nem mertem levetkőzni egy lány előtt sem, mert tele voltam komplexusokkal. Rozi volt az első lány az életemben, akivel lefeküdtem. Úgy nézett ki, mint Sade Adu és nagyon szerelmes voltam belé. Négy évig jártunk és rendesen megrogytam, amikor vége lett a kapcsolatunknak. Viszont rengeteget köszönhetek neki, sokat fejlődtem mellette. Taekwondózni kezdtem és országos bajnokságon második lettem. Már tartottam aerobikórákat a suli tornatermében, és amolyan „kis sztár” lettem a saját közegemben. A szerelmi csalódás után elkezdtem kajtatni a csajokat rendesen. Be kellett hozni a lemaradást. Ez így ment, amíg Rékát meg nem ismertem.

A teljes interjúért keresd a Ripost7 legfrissebb számát!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás