RETRO RÁDIÓ

Janicsák Veca készen áll egy új kapcsolatra!

Az énekesnő nagy nehézségeken ment keresztül, de most már kész arra, hogy ő is szeressen és őt is szeretni tudják.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.03.13. 17:30
Újjászületés

Volt már jobb időszaka is Janicsák Vecának, hiszen meg kellett küzdenie a méhnyakrákkal, aminek következtében a méhét is el kellett távolítani, emellett még a házassága is tönkre ment.

Az énekesnő, aki a műtétje előtt még attól is rettegett, hogy kislánya édesanya nélkül marad, most a Fókusznak árulta el: hosszú lelki és fizikai gyógyulási folyamaton van túl, de végre nyitott a jövőre.

Ami történt velünk, az tesz bennünket azzá, akik vagyunk. Újjászülettem, ez talán a helyes kifejezés” – jelentette ki Janicsák Veca, aki már azt is elárulta, elhiszi, hogy lehet újra boldog egy szerelemben.

Férjével külön folytatják Fotó: TV2

„Meg kellett tanulnom, hogyan tudjam magamat szeretni. Hogy azt tudjam mondani: ezzel az emberrel – aki magam vagyok – le tudom élni az életemet. Eljutottam oda, hogy teljes mértékben alkalmas vagyok arra, hogy mást szeressek, és más is szeressen engem.” - válaszolta az esetleges új szerelmet firtató kérdésre az énekesnő, aki szerint azért tudta újra kezébe venni a sorsát, mert eljutott egy olyan pontra, amikor már annyira mélyen volt, hogy levegőt sem kapott.

Van is bennem egy ilyen felfogás, hogy ellenálló vagyok, hogy képes vagyok bármiből kigyógyulni, legyen szó lelki vagy fizikai dolgokról. Az emberi élet nem arra van beállítva, hogy mindig minden tökéletes legyen, vannak mélypontok. Kicsit olyan, mint amikor beugrasz egy medencébe. Onnan csak akkor tudod felrúgni magad, ha leérsz a legaljára. Nekem is le kellett érnem a legaljára, hogy onnan fel tudjam rúgni magam. És most újra a felszínen vagyok, újra levegőt kaptam.

Ezeket olvastad már?
Valkusz Milán: Marics elment, a kupi maradt...

Valkusz Milán: Marics elment, a kupi maradt...

Újabb világsztárok csatlakoztak a szegedi Deja Vu Fesztiválhoz

Újabb világsztárok csatlakoztak a szegedi Deja Vu Fesztiválhoz

Munkába menekül Kucsera Gábor a válása során

Munkába menekül Kucsera Gábor a válása során

Ismert modell lehetett Kucsera Gábor egyik szeretője?

Ismert modell lehetett Kucsera Gábor egyik szeretője?

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás