RETRO RÁDIÓ

Csuti két hónapja él szállodában, őszintén mesélt a megpróbáltatásairól





Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válásának híre mindenkit meglepett az év elején. A sztárpár egy ideig közös gyerekeik érdekében még egy fedél alatt éltek, ám eljött a pillanat, amikor ez mindkettőjük számára kellemetlenné vált. Végül Csuti szedte a holmiját, és egy hotelbe költözött.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.25.
válás

Két hónapja már lassan annak, hogy Szabó András Csuti hátrahagyva családi házát egy szállodába költözött, miután volt feleségével, Kulcsár Edinával véget ért a házasságuk. A Bors megkeresésére elmesélte, bár minden igényét kielégíti a Duna-parti szálloda, ahol szauna, medence és svédasztalos kiszolgálás szolgálja a kényelmét, mégsem érezheti igazán otthon magát.

Hiányzik neki az igazi otthon

Jelen élethelyzetemben ez egy hatalmas segítség volt. Ez a hely mindenben maximálisan a kényelmemet szolgálja – kezdte a lapnak Csuti, aki jelenleg hatalmas luxusban él, ahol mindent megkap, amit csak akar, mégsem érzi százszázalékosan jól magát.

Eddigi mindennap­jaimban mindig az történt, hogy felkeltem, elmentem dolgozni, és hazamentem a családomhoz. Ez volt az otthonom. Egy szálloda nem helyettesíti ezt. Más az a szeretet, amit az ember kap. Nekem nagyon hiányzik az otthon melege – mondta, majd nem győzött arról mesélni, milyen jól bánnak vele és mennyi mindent nyert az elmúlt hónapokból.

„Egész életemben hálás leszek”

Kaptam egy lehetőséget, hogy egyik pillanatról a másikra megoldódjon a lakhatásom, másodsorban pedig az a fogadtatás, és azok az emberek, akikkel mára már barátok lettünk, hihetetlenül sokat segítettek abban, hogy valamilyen úton-módon – ha nem is teljesen –, de túltegyem magam azon, ami velem történt az év elején. Jó érzés ezekkel a barátokkal együtt lenni – hálálkodott az üzletember, és külön kiemelt egy olyan embert, aki végig ott volt vele és már-már családtagjává vált.

Károllyal egyszer csak elkezdtünk beszélgetni a fociról. Nem gondoltam volna, hogy van még nálam is nagyobb Róma-szurkoló, de ő az – mondta nevetve a Borsnak.

Minden reggelinél megbeszélünk mindent. Nagyon jól érzem magam, szeretve vagyok. A lakhelyem kényelmes, de hát milyen is lenne egy lakosztály… Egész életemben hálás leszek ezeknek az embereknek, akik most segítettek.

Barátai támogatják

Csuti jelenleg egy Duna-parti szállodában szállt meg, ahol a vendégek igazi luxuskörülmények között élhetnek. A Dunára néző szobák mindegyike a legnagyobb kényelmet szolgálja. Ha az árakat nézzük, átlagosan 40 ezer forint éjszakánként a szállás. Ebből következik, ha Csutinak is fizetnie kéne a szállásért, már közel két és fél mil­liót költött volna lakhatásra.

Ezért jó, ha az ember számíthat a barátaira. Hála a jóistennek, nekem több is jutott belőlük, így ebben a helyzetben bárkihez is fordulok, mindig nyitva vannak előttem az aj­tóik – nyilatkozta Csuti, aki egyelőre még rákényszerül a Duna Garden vendégszeretetére egészen addig, ameddig a saját lakásában lévő munkálatok be nem fejeződnek, és beköltözhet arra a helyre, amit büszkén hívhat majd otthonnak.

Edina új életet kezdett

A látszólag tökéletes házasságban élő páros; Szabó András Csuti és Kulcsár Edina, az Instagram-oldalán jelentette be január elején, hogy hiába próbálták megmenteni a házasságukat, kapcsolatuk végleg zátonyra futott. Ezt követően kellett Csutinak elköltöznie otthonról.

Mint később kiderült, egy harmadik fél is van a dolog hátterében. Mindössze néhány nappal a pár bejelentését követően Edina elismerte, hogy együtt van a magyar rapperrel, G.w.M-mel.





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás