RETRO RÁDIÓ

Veréb Tamás nem kertelt: Nagy szerelem volt a miénk, de mostanra elfáradt





A színész-énekes tavaly ősszel szó szerint sokkolta az országot, amikor bejelentette, hogy hét év házasság után elválik feleségétől, Klajkó Szandrától.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.02.18.
őszinteség

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, Veréb Tamás a szomorú hírt a közösségi oldalain jelentette be. A színész akkor azt írta közleményében: hét év után véget ért Szandival a házasságunk. Nagy szerelem volt a miénk, de mostanra elfáradt. Mindketten megpróbáltuk menteni a kapcsolatunkat, mindent megtettünk, de beláttuk, hogy más utakra rendelt minket a sors.

Külön utakon folytatják életüket

Tamás és volt felesége a válás óta is jó kapcsolatot ápol, sőt gyakran látni is őket együtt. Veréb Tamás a Ripostnak elmondta, Szandrával ma is segítik egymást és sokat időt töltenek együtt.

Változatlanul szeretjük egymást, mint embert. Eltelt fél év a szakítás óta, de abban is sokat segítettünk egymásnak, hogy megszokjuk azt, hogy már nem vagyunk együtt. Ezt egyébként nagyon nehéz volt elfogadni, de őszintén és sokat beszélgettünk, hogy kiderüljön, mi az, amit igazán érzünk, és mi az, amit már nem. Nyilván ehhez kell egy tudatos látásmód, hogy az embert ne az egója vezérelje és ne csak az érzelmei. A művészeknek azért van nagy szerencséjük, mert a művészetükben kiélhetik a fájdalmukat vagy akár az örömüket is” – mondta Veréb Tamás, aki arra a kérdésre, készen áll-e egy új kapcsolatra, határozott választ adott.

Nem, abszolút nem, őszintén nem, ezt még elképzelni sem tudom, és nem is készülök ilyesmire. Most csak élem az életem és jól érzem magam. 2022 számomra az újrakezdés éve magánéletileg és művészetileg is” – jelentette ki a színész-énekes, akinek az a célja, hogy a közönség megismerje az igazi Veréb Tamást, azt az előadót, aki nem mások bőrébe bújik, hanem önmagát adja.

Fotó: Ripost/Bánkúti Sándor

„Ugyanúgy szeretem a színházat is, de azt éreztem, hogy kicsit elfáradtam az utóbbi tíz évben. Elfáradtam, mert bár sok szerepet játszottam el, kezdtem azt érezni, hogy inkább arra vágyom, hogy a saját szerepemet játsszam el és élhessem meg a színpadon. Márciusban jelenik meg a legújabb dalom, ami nagy meglepetés lesz a közönség számára. Akkor debütál majd a művésznevem is: Tom Sparrow! Amikor Veréb Tamás néven van meghirdetve egy esemény, az emberek tudják, hogy inkább színházi előadásra számíthatnak, de szeretném, ha tudnák, hogy amikor zenéről van szó, akkor a nevem Tom Sparrow. Az új számok kendőzetlenebbek lesznek, és szeretnék a fiatalok felé nyitni, mert látom, hogy ők kíváncsiak és nyitottak rám” – mondta el a lapnak Veréb Tamás.





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás