RETRO RÁDIÓ

Szulák Andrea fellépéssel ünnepelte szülinapját

Az elmúlt időszak Szulák Andreának sem volt könnyű, de szerencsére barátai sokat segítettek neki. Tegnapi születésnapja pedig pont úgy sikerült, ahogy szerette volna: előadása volt a színházban.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.02.09.
szülinap

Szulák Andrea azt tartja jelenleg a legnagyobb ajándéknak, hogy újra találkozhat a közönséggel. Azon túl, hogy élvezi amit csinál, a visszajelzésekre is nagy szüksége van.

Legszebb ajándék

– Csak szűk körben ünnepeltem a születésnapomat. Barátaimmal voltam, akiknél egyébként nem is olyan régen kint jártam Moszkvában. Közös ebéd volt, majd mentem színházba, mert előadásom volt az Operettszínházban. A Nine című darabot játszottuk – árulta el a színésznő, aki teljesen elégedett ezzel a szülinappal. – Én ezt úgy veszem mint egy születésnapi ajándékot. Nagyon örülök neki, hogy végre már tudunk közönség előtt játszani. A pandémia miatt elég sokáig nem tudtunk és most megpróbálunk mindent bepótolni, amit csak lehet.

Szerencsésnek gondolja magát

Szulák Andrea egyébként annak ellenére, hogy nehéz volt az utóbbi időszak, úgy érzi, hogy ő a szerencsések között tudhatja magát. A művésznőt barátai segítették, hogy könnyebben átvészelje az elmúlt hónapokat.

– Szerencsés vagyok, mivel a pandémia alatt is végig volt valamilyen kisebb-nagyobb feladat. Nagyon hálás vagyok azoknak a barátaimnak, akik a nehéz időkben is gondoltak rám és adtak munkát, feladatot és kenyeret a kezembe. Nagyon fontosak ezek a kapcsolatok, és most általános igényt érzek arra, hogy játszunk. A nézőkön is azt látom, hogy nagyon várják a találkozást – magyarázta Andrea.

„Kell egy visszajelzés és egy folyamatos kontroll”

Az elmúlt időszakban nem csak színházi, de énekesi feladatok is megtalálták őt, aminek azért is örül, mert így még többet találkozhat a közönséggel.

– Abban a kivételezett helyzetben vagyok, hogy több területen is közel kerülhetek a közönséghez. Egy előadóművésznek mindig fontos, hogy ne a négy fal között produkálja a művészetét, a hivatását – mondta Szulák Andrea. – Kell a visszajelzés és a folyamatos kontroll. Egyrészt, hogy kiderüljön, az ember milyen állapotban van fizikailag, lelkileg és szellemileg. Itthon a négy fal között rettenetesen nehéz ezt szűrni.

Fotó: Knap Zoltán/Bors

 

Ezeket olvastad már?
Könnyek közt számolt be a szomorú hírről Ördög Nóra és férje

Könnyek közt számolt be a szomorú hírről Ördög Nóra és férje

Meg kell zabálni: Így várta Young G. Béci és Norina kislánya a Mikulást

Meg kell zabálni: Így várta Young G. Béci és Norina kislánya a Mikulást

Öngyilkos lett a magyarok egyik kedvenc sorozatának színésze

Öngyilkos lett a magyarok egyik kedvenc sorozatának színésze

"Földre szállt angyal" - Kulcsár Edina pici lányának külsején hüledezik mindenki - fotó

"Földre szállt angyal" - Kulcsár Edina pici lányának külsején hüledezik mindenki - fotó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás